Principal » Windows » Clipboardwatcher1.0.1

Clipboardwatcher1.0.1

Windows  : Clipboardwatcher1.0.1

Clipboardwatcher este un instrument pentru salvarea unui clipboard de stocare. Discurs în acest caz, atât cu fragmente de text copiate, cât și cu materiale grafice.

În sistemul de operare Windows avem doar un singur slot în clipboard, ceea ce îl șterge automat după suprascrierea obiectului copiat. Uneori, totuși, se pare că trebuie să folosim conținutul pe care l-am copiat anterior dintr-un alt document sau site web, care este asociat cu necesitatea de a redeschide fișierul sau browserele. Cu toate acestea, puteți rezolva această problemă utilizând clipboardwatcher, unde imediat după începerea aplicației, vom avea o listă de elemente copiate în clipboard recent.

Clipboardchcher se caracterizează prin simplitatea utilizării. După copierea textului în clipboard, acesta va apărea în programul din fila "Text", deci este suficient să o utilizați pentru a utiliza o combinație "Ctrl + C " a unui fragment dat într-un clipboard, care ne va permite să-l lipiți în orice loc. Același principiu se aplică graficelor, dar aici materialele sunt plasate într-o filă specială numită "Imagini ".

Dacă plasați o mulțime de materiale în baza de date Clipboardwatcher, putem utiliza motorul de căutare încorporat sau sortarea obiectelor după data creației.

Recomandat
Lasă Un Comentariu