Principal » Windows » Clipboard Master4.10.8 construi 9231

Clipboard Master4.10.8 construi 9231

Windows  : Clipboard Master4.10.8 construi 9231

Clipboard Master este un instrument gratuit care poate înlocui cu succes clipboard-ul încorporat în sistemul de operare Windows. Spre deosebire de aceasta, programul descris vă permite să stocați până la 10.000 de intrări.

Datorită aplicației descrise, putem copia, lipi, organiza sau stoca nu numai fișiere text (fără a pierde formatarea), dar și fotografii, și chiar foldere întregi. Clipboard Master este compatibil cu toate programele care operează sub controlul "Windows". De asemenea, merită menționat faptul că utilizarea confortabilă oferă, de asemenea, posibilitatea de a defini macro-urile și comenzile rapide de la tastatură, datorită căruia performanța operațiunilor individuale funcționează mult mai repede.

Clipboard Master vă permite, de asemenea, să utilizați șabloane de text care vă permit să plasați rapid frazele selectate (vorbirea chiar despre antete, picioare sau salutări scurte), caractere speciale și chiar fragmente de cod HTML în organism sau documente.

Aplicația permite nu numai să stocheze date pe un clipboard, ci și să creeze capturi de ecran utilizând instrumentele încorporate care extinde opțiunile master clipboard. Nu trebuie să folosim programe externe pentru capturile de ecran, deoarece le putem crea folosind instrumentul descris și apoi copiați imediat în clipboard.

Clipboard Master oferă, de asemenea, posibilitatea de a stoca numele de utilizator și parolele introduse pe diferite site-uri web, deci nu trebuie să le introducem atunci când vă conectați la un anumit site de rețea, dar putem folosi baza creată de program.

Recomandat
Lasă Un Comentariu