Principal » Windows » Clip Studio Paint Pro1.6.2

Clip Studio Paint Pro1.6.2

Windows  : Clip Studio Paint Pro1.6.2

Clip Studio Paint Pro este unul dintre cele mai bune programe de desen de piață. A fost creată pentru manga, cărțile de benzi desenate și diferite tipuri de ilustrații, are, de asemenea, un suport de bază pentru animație.

Clip Studio Paint Pro vă permite să trageți în trei moduri. Cu un comprimat de pene, puteți desena handheld și în acest caz programul va interpretat corect accentul dacă numai tableta oferă astfel de date. Curba de presiune poate fi ajustată în setările programului. În vopsea de studio clip, puteți de asemenea să desenați un vector pe straturi vectoriale speciale și modele de umplere de vopsea, efecte și modele. În program există o mulțime de perii de acest tip, astfel încât să puteți plasa frunze, stele, linii, panglici, sârmă ghimpată și altele asemenea. Mai multe perii, materialele și modelele pot fi găsite în resursele de pe pagina programului. Cirigarea pe tort este abilitatea de a trage cu transparență, care seamănă cu pictura acuarelă.

Când colorați ilustrația, puteți utiliza posibilitățile de a picta un gradient, umplerea cu închiderea automată a liniei și pictarea fragmentelor mici care nu au fost completate automat, ceea ce accelerează semnificativ finisajul ilustrației. Puteți personaliza culorile și puteți îmbunătăți cifrele din ilustrație în orice moment.

Când aranjați carduri desenate, puteți utiliza șabloane și cadre de desen. La dispoziția dumneavoastră, avem și un set de linii și măsuri. Când pictați manga, puteți, de asemenea, să convertiți rapid ilustrații colorate alb-negru care imită stilul de benzi desenate.

Același fișier de instalare permite o perioadă de 30 de zile pentru a testa două variante ale programului: clip Studio Paint Pro pentru crearea ilustrațiilor și vopsea de studio de clip Ex Acest desen manga. Există, de asemenea, o versiune de decolare a vopselei clip Studio, concepute pentru crearea de animații.

Recomandat
Lasă Un Comentariu