Principal » Internet » CLIP STUDIO EX (MANGA STUDIO) 1.11.6

CLIP STUDIO EX (MANGA STUDIO) 1.11.6

Internet : CLIP STUDIO EX (MANGA STUDIO) 1.11.6

Clip Studio Ex (fostul Manga Studio) este un program specializat de desen, conceput pentru crearea de benzi desenate și manga. Vom găsi aici instrumentele necesare pentru a crea contururi precise, colorarea personalului, precum și echivalentele digitale de raster și unelte pentru tăierea acestora.

În clipul Studio ex, avem diferite tipuri de creioane de desen, mai multe tipuri de NIBS și copii subțiri pentru desenul contururilor, vopselele și creioanele colorate, aerografia, precum și durerile și raditatea. Comportamentul sculei este aproape de desenele lor naturale, astfel încât să puteți amesteca vopseaua și smudge creioanele și, de asemenea, caligrafie.

În plus, programul poate fi utilizat cu forme vectoriale, umpluturi, gradienți și umbre generate automat. Modelele 3D pot fi importate în program, care vor fi utilizate pentru a compune cadrul, plasat pe un strat special. De asemenea, puteți ajunge la conducători și formulare pentru a împărți pagina. Nu a existat nici o modalitate de a plasa schița scanată ca model.

Aceeași instalare a programului vă permite să testați timp de 30 de zile Clip Studio Ex și Clip Studio Pro, care diferă în posibilitățile și prețul. Ex destinat manga și benzi desenate, iar Pro desenarea diferitelor tipuri de ilustrații. Versiunea de testare a programului nu permite salvarea efectelor de lucru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu