Principal » Android » Clearlock: Distracee bloc!2.2

Clearlock: Distracee bloc!2.2

Android  : Clearlock: Distracee bloc!2.2

Clearlock: Distracee bloc! Acest program a folosit pentru a bloca programele pe care le considerăm prea mult disiparea atenției noastre. Datorită acestui lucru, vom putea să ne concentrăm pe chestiuni importante în loc să petrecem ore lungi în social media pe telefonul dvs. smartphone.

Principiul funcționării aplicației Clearlock este simplu. Alegem programe pe care vrem să le scăpăm de ceva timp și să determinăm când vor fi disponibile din nou. Apoi apăsați butonul Start și restul va face restul pentru noi. Când încercăm să rulăm cererea indicată mai devreme, vom vedea mesajul că a fost blocat de Clearlock. Numai când timpul trece prin noi, vom putea transforma din nou aceste programe, pe care le-am imobilizat anterior. Telefonul intră, de asemenea, la telefon care curăță setările anterioare în Clearlock.

Aplicația este gratuită, dar pentru puțin peste 7 zloți putem cumpăra o versiune pro. Vă permite să planificați sesiunile în avans, în care nu vom dori să fim împrăștiați de programe specifice, de asemenea, oferă acces la widgetul Clearlock Running de pe desktopul smartphone-ului nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu