Principal » Internet » CleanMac4.9.3

CleanMac4.9.3

Internet : CleanMac4.9.3

CleanMac este un instrument extins, conceput pentru a recupera un spațiu de disc pe disc și optimizarea funcționării sistemului OS X. Programul vă permite să ștergeți fișierele inutile și să efectuați sarcini de rutină legate de întreținerea sistemului.

CleanMy Mac vă permite să găsiți fișiere de sistem inutile (jurnale, traduceri, reziduuri după programele șterse, fișierele executabile inutile în pachetele de aplicații, cache și programe rupte), curățați biblioteca iPhoto din fișierele inutile, cutia poștală optimită și eliminați atașamentele duplicate, eliminați datele inutile magazin iOS și iTunes, coșuri goale și găsiți fișiere mari și vechi. După scanarea unității Maka, puteți vizualiza lista de fișiere și puteți selecta cele care vor fi șterse.

Programul include, de asemenea, instrumentele necesare, destinate programelor de întreținere a sistemului, protecția vieții private și de dezinstalare. Interesant, dezinstalatorul nu numai că va elimina întregul program și fișierele asociate cu acesta, ci și pentru a elimina numai setările programului, care este deosebit de utilă atunci când problemele de depanare a problemelor. Un instrument de îngrijire a confidențialității curăță povestea și manualul de browsere și căutare.

În plus, CleanMac a fost echipat cu "Shredder ", adică un mecanism pentru ștergerea în siguranță a fișierelor de pe disc în așa fel încât nu a fost posibil să se recupereze.

Versiunea gratuită a CleanMac elimină numai o parte a fișierelor, unele operații efectuează o singură dată și nu pot efectua toate tratamentele de întreținere. În plus, afișează informații despre ceea ce poate face o versiune completă și o propunere de cumpărare a ei.

Recomandat
Lasă Un Comentariu