Principal » Internet » Hărțile civile arată ce vede o mașină autonomă

Hărțile civile arată ce vede o mașină autonomă

Internet : Hărțile civile arată ce vede o mașină autonomă

Hărțile civile includ foile de parcurs și sisteme de producător, astfel încât mașinile autonome pot recunoaște mediul. Ambele departamente sunt strâns legate între ele: Hărțile sunt îmbunătățite folosind date de la senzori auto, sistem LIDAR, camere video și orice alte dispozitive de colectare a informațiilor. Corporația a împărtășit un material video interesant care arată modul în care camerele recunosc împrejurimile și software-ul procesează datele colectate de acestea.

Un vehicul echipat cu tehnologii Hărți civile determină locația folosind șase grade de libertate. Mașina "știe" că se poate abate de părțile laterale, înainte și înapoi că se poate răsuci și poate determina într-un spațiu tridimensional descris cu X, Y și de la. Toate acestea vă permit să direcționați senzorii în cazul în care acestea ar trebui să fie îndreptate pentru a face mașina să se ocupe complet în mod autonom pe drum.

observare precisă a fragmentelor de cale relevante și identificarea obiectelor relevante pentru conducere în condiții de siguranță sunt elemente cheie care vă permit să salvați puterea de calcul necesară pentru a controla vehiculul autonom.

Cogniția autonomă a vehiculului prin localizare în 6 grade de libertate (6dof)

O mașină echipată cu tehnologie hărți civile recunoaște pe care talia este și observă mai întâi de toate aceste centuri. Se precizează, de asemenea, deoarece este situat peste drum, au astfel de date dacă o astfel. Poate intra în centura vecină. El poate identifica obiecte și informații care se referă la aceasta. Atrage atenția asupra semafoarelor potrivit pentru centura, care se mișcă și de caractere, atât orizontale și verticale, pe centura. Identifică vehiculele care se deplasează pe centura și curelele învecinate, el poate recunoaște și trecerea pietonilor. Operațiunea precisă nu interferează cu alte vehicule, ci obiecte pe șosea cum ar fi. copaci.

Toate acestea permit electronica de control pentru a crea o hartă exactă a autoturismului care conține numai informații relevante. Software-ul în mașină poate, prin urmare, să îndeplinească aceleași sarcini ca și creierul unui mecanic de locomotivă, care în mod automat, fără participarea noastră conștientă, poate recunoaște elemente relevante din punct de conducere auto și de a respinge acestea irelevante. Atât creierul și computerul de bord auto, acest lucru vă permite să economisi energie în mod semnificativ și energia consumată de calcul.

O viziune selectivă simplificată a împrejurimilor este pentru producătorii autonomi auto o chestiune extrem de importantă. Ele nu pot dota vehiculele lor într-o mașină cu o putere de calcul puternic, care va costa mii de dolari. Prețul mașinii, chiar și în sine, dar ar trebui să fie astfel încât să poată cumpăra cât mai mulți oameni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu