Principal » Internet » Cinnet.ro vine la vânzătorii pe Internet și facilitează implementarea unui salariu Cinkciarz

Cinnet.ro vine la vânzătorii pe Internet și facilitează implementarea unui salariu Cinkciarz

Internet : Cinnet.ro vine la vânzătorii pe Internet și facilitează implementarea unui salariu Cinkciarz

Administratorii portalului Cinciarz.en se opune vânzătorilor pe internet. Modificările în mișcare doresc să încurajeze integrarea cu serviciul de plată cu plată CLACIARZ.

Portalul a făcut module gata făcute care vor facilita integrarea cu salariul CNINKER, metoda de plată creată de furnizorul de servicii financiare multi-tarifiale.

Antreprenorii care operează pe Internet, dorind să ruleze posibilitatea de plată utilizând un PAY CNET, poate descărca un modul gata și să o transforme în magazinul dvs. Cinnet.PL pregătit un plugin pentru cele mai populare tipuri de software pentru magazine online și anunță extinderea sistematică a ofertei pentru modulele ulterioare.

Cinkciarz Pay este o metodă de plată furnizată ca parte a portalului Cinkciarz.EN. Clienții care oferă magazine on-line au posibilitatea de a plăti comanda instantaneu și convenabil în oricare dintre cele 26 de valute.

Modulele de plată partajate fac integrarea magazinelor de la plata Cinkciarz devine foarte simplă. Documentația completă este disponibilă pe site.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet Internetbizone

Recomandat
Lasă Un Comentariu