Principal » Internet » Cinnet.en nvidia condusă de inteligența artificială - AI știe mai bine ce să investească

Cinnet.en nvidia condusă de inteligența artificială - AI știe mai bine ce să investească

Internet : Cinnet.en nvidia condusă de inteligența artificială - AI știe mai bine ce să investească

Mulți futuristori au prezis că una dintre primele demonstrații de inteligență artificială va fi piețele financiare - și, la rândul lor, într-o dinamică a tranzacțiilor de bursă care depășesc toate, ceea ce este posibil pentru om, ei îi vor oferi un avantaj de investitorie. O astfel de avantaj o vrea să se întâlnească clienții cu un zăngănit.PL, care a fost primul din regiunile noastre la un Supercomputer Specializat Nvidia, DGX-1 mașină.

Aceasta este cea mai recentă construcție verde supercomputivă, prezentată în acest an în cadrul Conferinței Gputechnology din aprilie. Clusterul de calcul utilizează două XEONE5-2698 V3 procesoare, 512 GB RAM DDR4-2133, patru memorie de aspirare rapidă a capacității de 1,92 TB, două plăci de rețea GBE 10, patru Infiniband EDR 100 GB, sursa de alimentare 3,2 kW, și este Opt acceleratoare Tesla P100 GPU.

Este demn de remarcat faptul că aceasta este prima masina folosind autobuzul ZSUPERSKIE NVLINK, Tesla P100 nu acceleratoare prezentate sub PCIe. Acest accelerator conține un GPUPASCAL GP100 ușor tăiat, cu 3540 de nuclee CUDA, toate conectate la 16 GB de memorie HBM2 cu o interfață de 4096 de biți cu lățime de bandă de 720 GB / s. Acest calcul al Monstrum oferă 10,6 TFLOPS în calculul unui calcul de precizie, 5,3 TFLOPS în calculul dublei precizii și care este deosebit de important în simularea rețelelor neuronale, la fel de mult ca 21,2Tflops în calculul jumătății de precizie. Întreaga mașină poate oferi, astfel, la fel de mult ca 170 teraflopi.

GTC 2016: Nvidia DGX-1, primul supercomputer de învățare profundă (partea 7)

Posibilitatea unui astfel de accelerator poate fi văzută cel mai bine în rețeaua de formare profundă a Porównaniuczasu de învățare profundă - cu Benchmarkównvidii că un cluster DGX-1 poate în acest dziedziniezastąpić 250 servere, fiecare cu două Xeonami. Pentru acest stralucitor al întregului pachet de instrumente pentru AI, care operează pe distribuția de foame a Linux, cu software de cifre și numeroase culori de salvare. Și toate acestea pentru mai puțin de 130.000.Dolari.

Șeful unei șa.En, Marcin Pióro, consideră că aplicația lui Tymaszyn este începutul descoperirii pe piața financiară - ClastS-Camping NVIDII va ajuta la efectuarea unei tranzacții mai precise, folosind analistul de învățare profundă și de afaceri susținut de AI, Fed a colectat o piață mare de date. Acest proiect va fi dezvoltat într-o creație de centrifugal și de cercetare, în care ocuparea forței de muncă va găsi cel puțin o pereche de persoane.

Verzii sunt, desigur, foarte fericit. Vicepreședintele AlexWhite a spus că o clancă.Ro, combinând experiența dvs. de pâlnie financiară cu posibilitățile clusterului DGX-1 este un AI exemplar în crearea de noi soluții de afaceri pentru o altă ramură a economiei.

Toate părțile interesate de subiect, vă recomandăm "Accelerando " de către Charles Stross - în acest roman apare Sięwizja Feral, instrumente financiare autonome Którez preia în economia globală. Este posibil ca o astfel de eminstrucție să se gândească odată la DGX-1 ca fiind departe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu