Principal » Internet » Cinnet.en investește în proiectarea inteligenței artificiale # presă

Cinnet.en investește în proiectarea inteligenței artificiale # presă

Internet : Cinnet.en investește în proiectarea inteligenței artificiale # presă

Cinci sute de locuri de muncă, Centrul de Cercetare și Dezvoltare Modern și Design Inovator de Construcții Intelligence Artificiale. Cinnet.Pl doar a început o aventură care va aduce beneficii tangibile m.în. Pentru clienții de afaceri și utilizatorii individuali de servicii.

Pentru prima dată, creăm soluții inovatoare pe piața cursului de schimb. Ceea ce ne facem acest timp este proiectul de a crea un schimb valutar pe Internet. Clienții care utilizează serviciile site-ului web economisesc până la 9%. Scopul nostru este o creștere semnificativă a acestei rate - anunță Marcin Pióro, președintele unui crinkciarz.EN.

Inteligență artificială

Cercetări privind construcția inteligenței artificiale se va concentra pe tehnologii IT avansate care permit decizii financiare legate de schimbul de valute. Inteligență artificială asupra căreia un cilindru funcționează.En, va învăța tot ceea ce este util în luarea celor mai favorabile decizii de tranzacții. Acest proiect cu care le consumăm de planurile mari, deoarece schimbul valutar este și va fi întotdeauna principala noastră specializare. Avem mulți ani de experiență în acest domeniu, ceea ce ne va permite cu siguranță să punem în aplicare în mod eficient obiectivele. Nu schimbă faptul că o soluție de îmbunătățire a procesului de luare a deciziilor poate fi utilizată în multe alte domenii ale vieții, m.în. În militari sau aviație - spune Marcin Pióro.

Rezultatul cercetării va fi noi servicii caracterizate de inovații ridicate. O abordare inovatoare a schimbului valutar va fi combinată cu o arhitectură modernă și agilă bazată pe Microsderves. Implementarea planului va permite companiei să obțină un statut de pionier în dezvoltarea serviciilor de schimb valutar nu numai în Polonia, dar și în lume - adaugă președintele Cinkciarz.EN.

Cinnet.RO intenționează să le comercializeze pe piețele internaționale, în special pe cele pe care le prezintă deja sau întărește prezența, adică. În UE, SUA și mai târziu în Asia. Proiectul inteligenței artificiale va fi adresat și adaptat nevoilor diferitelor grupuri de utilizatori. Compania intenționează să facă o soluție pentru clienți și corporații individuale, întreprinderi mici și mijlocii, comercianți, bănci și instituții financiare.

Centrul de Cercetare și Dezvoltare

Cinnet.En presupune cooperarea cu renumite centre științifice internaționale. În termen de cinci ani, intenționează să crească locul de muncă la cinci sute de persoane. Recrutarea începe astăzi. Passionations interesați să participe la proiectul de inteligență artificială pot trimite CV-ul lor - anunță consiliul de administrație al Societății.

Pentru a crea condițiile potrivite pentru afaceri, compania intenționează să conducă un centru de cercetare și dezvoltare. Proiectul presupune construirea unei clădiri de birouri de înaltă clasă cu o infrastructură bogată de laborator. Compania nu a decis încă locația sa.

Pentru a construi informații artificiale, compania intenționează să-și folosească experiența anterioară. Previziuni de valută Cinkciarz.PL au fost deja premiate. Prezicerea analiștii companiei ocupă în mod regulat locurile câștigătoare în listele de agenții Blomberg. De asemenea, în cea mai recentă clasificare oficială a experților de schimb valutar, au obținut rezultate mai mari. previziuni ale companiei a câștigat 13 cele mai înalte poziții în prestigioasa platforma BLOMBERG. Este de șapte, trei secunde și trei treimi din loc.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu