Principal » Internet » Pânză de mere verificată de IFIXIT. Este într-adevăr merită?

Pânză de mere verificată de IFIXIT. Este într-adevăr merită?

Internet : Pânză de mere verificată de IFIXIT. Este într-adevăr merită?

O cârpă pentru curățarea dispozitivelor de la Apple este vândută în Polonia pentru PLN 99. Prețul său ridică destul de multe controverse, chiar și printre fanii de marcă. Serviciul IFIXIT a decis să verifice ceea ce este în interior și dacă merită prețul prețului.

Nu puteți ascunde că noul produs Apple nu a trecut neobservat, iar în unele cercuri de rețea a devenit și mai popular decât MacBooks din acest an. Este greu de surprinzător, având în vedere faptul că clienții nu primesc neapărat un produs pe măsură ce se prezintă compania.

Nu foarte zăpadă albă

Comandând o cârpă, puteți trimite o aplicație, bazată pe fotografii pe care vom primi o țesătură albă de zăpadă cu logo-ul Apple. Nimic mai greșit. De fapt, aceasta este o bucată de material gri și ca note irixit, Este identic cu atingerea ca o acoperire internă de căptușeală pentru iPad, pe care le găsim în ea din interior.

Făcând o lungă revizuire a cârpei, serviciul a subliniat că De fapt, acestea sunt două haine lipite. Este greu să fii surprins că, dacă cineva simte un preț dezamăgit, este suficient să le faci. Câștigăm două produse, fiecare după 49,5 zloți pe bucată. Probabil, cu toate acestea, fanii de marcă nu vor scăpa la acest pas.

Sursa de fotografii: © iFixit Compararea pânză obișnuită și hârtie igienică Tim Cook

Cel mai important fruct

Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul testelor care ifixite efectuate. Sub microscop, suntem capabili să descoperim ceea ce constituie un preț și o calitate a acestei țesături uimitoare. În timp ce pe stânga, vom vedea doar o cârpă de curățare obișnuită, așa că pe dreapta există o întreagă magie:

Fibre mici, interconectate în mod încorporat unul cu celălalt, se combină pentru a deveni nu numai un instrument de curățare, dar obiectul de frumusețe, care este în sine vrednic. Printre linia frumoasă subțire schiță ușor forma fructului de bază al omenirii: mere.
Așteptați un minut, este o bucată de material. Ce facem aici? De unde a venit? Și unde au fost împărțite douăzeci de dolari?

Craig Lloyd (Ifixit)

IFIXIT Analiza, oricât de distractivă, dar poate lăsa cititorul cu câteva întrebări în cap. Unde este limita după care vânzarea unei bucăți de materiale cu un logo brodat devine absurdă, nu un marketing de succes? Toată lumea trebuie să se răspundă. În acest timp, Apple numără profiturile și, probabil, blur mâinile văd cum este ea însăși publicitatea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetApplemikrofibra

Recomandat
Lasă Un Comentariu