Principal » Internet » Tema întunecată în crom nu este suficientă? Noi opțiuni de personalizare disponibile pentru testare

Tema întunecată în crom nu este suficientă? Noi opțiuni de personalizare disponibile pentru testare

Internet : Tema întunecată în crom nu este suficientă? Noi opțiuni de personalizare disponibile pentru testare

Schimbarea motivelor în Google Chrome este acum mult mai convenabilă decât înainte. Pentru ediția de testare, Cantars au lovit noi opțiuni pentru ajustarea cardului de pornire în care poate fi selectată o selecție de fundal (grafică sau o culoare uniformă) și una dintre mai multe teme pot fi selectate.

Pentru moment, lista este slabă, dar acum vă permite să schimbați cu ușurință aspectul browser-ului. Sunt disponibile noi opțiuni în Chrome Canary 77. Aceasta este o versiune de testare pe care o puteți descărca din directorul nostru, pe Chrome "și listați toate versiunile în meniu.

Opțiuni noi pentru personalizarea unei cartele goale în Chrome.

Cu toate acestea, opțiunile nu sunt disponibile imediat. Este necesar să le activați prin modificarea a două steaguri. Pentru a ajunge la setările experimentale, introduceți Chrome: // steaguri și confirmați cu Enter. Acum, trebuie să găsiți numai Chrome opțiunea Culori meniu și NTP Personalizare Menu Versiunea 2 - ambele pur și simplu se va găsi introducând phraseization în câmpul Search Engine.

Activarea steagurilor necesare.

Valoarea ambelor steaguri trebuie modificată la activată și apoi reporniți browserul. De atunci, după deschiderea unei noi carduri goale, aspectul paginii poate fi modificat din nouul meniu, disponibil după ce faceți clic pe butonul Personalizare din colțul din dreapta jos al ecranului.

Personalizarea unei noi carduri în Google Chrome

Opțiuni vă permit să selectați culoarea de fundal, modul de a afișa comenzi rapide pe noua filă și tema. În cazul unui fundal, există o listă de culori uniforme și gradiente delicate sau fotografii - acestea în cea mai mare parte, dacă nu toate, ele coincid cu oferta în aplicația de fundal disponibilă pe Android.

[1/2

Utilizând setări noi, rețineți că avem de-a face cu o versiune timpurie a browserului, iar opțiunile în sine sunt o funcție experimentală. Acțiunea instabilă este, prin urmare, posibilă, pe care o pot confirma acum - în timpul încercărilor de a schimba fundalul sau tema, în cazul meu browserul nu răspunde întotdeauna în mod consecvent la indicarea mouse-ului.

Cu toate acestea, opțiunile noi pot fi testate cu ușurință. Mai jos sunt câteva exemple de combinații de fundal și o temă nouă carte care poate fi obținută în acest fel:

[1/2
[1/2
[1/2

Browserul Google Chrome este disponibil pentru descărcare din directorul nostru de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu