Principal » Internet » Funcții interesante și utile în browserele web

Funcții interesante și utile în browserele web

Internet : Funcții interesante și utile în browserele web

Browserele de internet se schimbă foarte dinamic. Soluțiile de astăzi sunt greu de comparat cu cele de câțiva ani în urmă. O mulțime de funcții suplimentare, unelte, facilități atât atunci când vine vorba de aspecte practice utile în învățare sau de lucru, precum și îmbunătățirea confortului și a divertismentului global. Să cunoaștem câteva caracteristici suplimentare care pot veni în munca de zi cu zi cu computerul.
În spatele sfaturilor americane pentru trucuri în browserul Google Chrome (Cz.1 și Cz.2), Mozilla Firefox (Cz.1 și Cz.2), precum și în Internet Explorer (Aici). Astăzi vom verifica ceea ce oferă practic toate browserele începând de la zero, adică tehnici de drag-și-drop.


Dacă adesea trimitem mesaje electronice cu atașamente, trimitem un fișier pe server sau organizăm albumul NP. În rețeaua socială, probabil utilizăm managerul de fișiere oferit de pagină. De exemplu, dacă doriți să adăugați o fotografie la adresa de e-mail, faceți clic pe "Browse ", iar apoi într-o fereastră nouă căutăm o locație în care această imagine a fost salvată. Și totuși mult mai ușor de marcat orice elemente - NP. Selectarea unui mouse sau făcând clic cu tasta CTRL apăsată - și apoi "capturați-le cu un mouse și trageți într-un câmp potrivit. Aceasta functionalitate ofera, printre altele, de birou Gmail post - funcționează senzațional.
O altă noutate în browsere web, inclusiv Google Chrome sunt notificări pop-up despre diferite acțiuni în jurul tava de sistem. Este foarte util în special cei care primesc adesea, de exemplu. Mesaje e-mail. De acum înainte, în loc de a reîmprospăta în mod constant corespondența în browser, putem minimiza și am grijă de altceva, de exemplu. Conversație în comunicator sau lucrare în Microsoft Office. Mai mult, browserul Google Chrome este conectat la numeroasele site-uri Google, NP. Google Drive, Google Calendar, Google+ etc. În mod obișnuit, fiecare acțiune efectuată în site-urile web menționate mai sus are ca rezultat afișarea unui mesaj relevant.
Și ce știți aditivi interesanți sau trucuri în browserele web? Vă rugăm să le partajați în comentarii!

Recomandat
Lasă Un Comentariu