Principal » Internet » Descărcarea aplicațiilor Tiktokok și Wechat blocate de Trump de duminică

Descărcarea aplicațiilor Tiktokok și Wechat blocate de Trump de duminică

Internet : Descărcarea aplicațiilor Tiktokok și Wechat blocate de Trump de duminică

Potrivit informațiilor agenției Reuters de la cea mai apropiată duminică 20.Departamentul de Comerț al SUA din SUA intenționează să emită un regulament care să ne infecteze cetățenii americani Descărcarea aplicațiilor Tiktokok și Wechat. Informațiile provin de la trei oficiali americani.

Reprezentanții autorităților au informat că interzicerea descărcărilor noi de Tictok în SUA poate fi, totuși, abrogată de către președintele Donald Trump înainte de a intra în vigoare la sfârșitul duminicii, deoarece proprietarul Tiktoka - Byteteance - se străduiește să rezolve această situație ca cât de curând posibil.

Bytedance încearcă să salveze tiktoka

Bytedance acum conduce discuții cu Oracle Corp. și alte entități pentru a crea o nouă companie - Tiktok Global - al cărui scop va fi evitarea temerilor autorităților americane cu privire la securitatea datelor utilizatorilor americani. Bytedance are nevoie încă de degetele lui Trump pentru a evita o interdicție.

Regulamentul nu va interzice tranzacțiile cu proprietarii Wechat, inclusiv activitățile de jocuri online. De asemenea, nu va fi interzis de la companii precum Apple, Google sau alte aplicații Tiktokok și Wechat oriunde în afara Statelor Unite.

Informațiile despre această decizie sunt de a deveni public la ora locală 8:45, sau la ora 14:45 Central European.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu