Principal » Internet » Crom ca alternativă la browserele populare?

Crom ca alternativă la browserele populare?

Internet : Crom ca alternativă la browserele populare?

Unii oameni preferă să urmeze actualul. Ei nu vor să folosească ceea ce alții și de ceea ce le impune producătorilor mari și corporații. Ei preferă să folosească ceva care este flexibil și poate fi modificat în mod liber. Când vine vorba de browsere, o astfel de alternativă interesantă este cu siguranță cromă, adică o bază de multe soluții populare, care stau la Google Chrome la prim plan.
Să începem cu faptul că Crom Acesta este un, un browser web extrem de interesant pe deplin liber în comun și a creat pe licențele Open Source. Aceasta înseamnă că, practic, fiecare utilizator poate introduce propriile modificări în codul programului. De asemenea, merită menționat faptul că browserul utilizează motorul de redare WebKit și așa cum am menționat la început, este o bază pentru astfel de soluții populare, cum ar fi Google Chrome sau Coolnovo.
Creatorii proiectului cromium împărtășește codul sursă, permițând aceeași auto-compilație a aplicației la arhitectura selectată cu posibilitatea de a aproape orice modificare și adaptare la preferințele individuale. Desigur, browser-ul în versiunea standard funcționează ca și alte alternative: are un mecanism de carte, o pagină de pornire, un built-in mecanism pentru descărcarea fișierelor, etc.
În plus, browserul Crom Suporta codecurile Vorbis, Theora și WebM și un avantaj foarte interesant este capacitatea de a instala motive și extensii pregătite inițial pentru browserul Google Chrome. De remarcat este, de asemenea, playerul flash încorporat și cititorul de documente PDF cu mecanism de actualizare automată. Mai mult, cromul este disponibil sub forma unui program portabil care nu necesită o instalare a discului. Ar trebui să se menționeze, totuși, că aceasta nu este o soluție pentru începători care, pe de o parte, nu va aprecia avantajele cromului, iar pe de altă parte poate fi un pic inconfortabil. Și cum să înceapă să lucreze cu acest browser?

După descărcare Crom pe site-ul nostru, Despachetați pachetul și mutați-l într-un loc convenabil, de exemplu. pentru o unitate portabilă, un catalog pe orice partiție, etc. După introducerea directorului, începem browserul utilizând fișierul cromat. De asemenea, putem pune o comandă rapidă în acest fișier de pe desktop. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fișier, faceți clic dreapta și din meniul contextual, selectați "Trimiteți la...", Și apoi " Desktop (Creați o comandă rapidă) ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu