Principal » Internet » Chrome crește în putere și înlocuiește Webview. Între timp, designul materialului pe iOS

Chrome crește în putere și înlocuiește Webview. Între timp, designul materialului pe iOS

Internet : Chrome crește în putere și înlocuiește Webview. Între timp, designul materialului pe iOS

Nu se poate spune că programul de lucru privind cromul adoptat de Google a fost un motiv special pentru interesul pentru utilizatorii acestui browser. Compilații ulterioare se concentrează în primul rând pe corecțiile de securitate, cu toate acestea versiunea marcată cu numărul 52, aduce un pic de prospețime și anunță mai mult.

Interfața de proiectare a materialelor a fost deja trimisă la versiunea OS X-A. Desigur, îl putem testa de mult timp, de asemenea pe Windows, datorită editării setărilor pe cardul Chrome: // steaguri. Implementarea în versiunea Chrome 'A despre maki dezamăgitoare - modificările nu sunt vizibile, deși, de exemplu, pictograma de setări au fost modificate. Din păcate, Google nu a ispitit aspectul material al panoului de setare - Folosiți-l din acesta pe Chrome: // MD-setări.

Cele mai importante știri, totuși, vin într-o versiune Android sau, mai degrabă la nivelul de integrare a acestui sistem cu crom. Ei bine, pe blogul dezvoltatorului Android puteți găsi informații care în Android Nougat, Webview și Chrome vor deveni de fapt una. Acest lucru înseamnă că Chrome nu va fi doar cel mai popular browser, dar, de asemenea, va desena pagini afișate în aplicații native, care a fost implementat de motorul Webview până acum.

Având în vedere cât de multe aplicații Android se bazează pe o mare parte a interfeței web, este diferențe - printre altele, în sarcina de memorie RAM - pot fi simțite. Acesta este un alt pas către o poziție cromată cu periculos dominantă "și atât pe desktop-uri, cât și pe dispozitivele mobile. Programul poate fi găsit în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu