Principal » Internet » Chrome OS merge la tablete pentru a ajuta la învățarea copiilor și a tinerilor

Chrome OS merge la tablete pentru a ajuta la învățarea copiilor și a tinerilor

Internet : Chrome OS merge la tablete pentru a ajuta la învățarea copiilor și a tinerilor

Sistemul de operare din OS, care până acum poate fi găsit în principal în Chromebooks, acum va fi disponibil și în alte hardware. Software-ul va merge la tablete care sunt direcționate către sectorul educației. Detaliile primului model care a fost creat de Google în colaborare cu Acer sunt deja cunoscute, iar scopul în sectorul educației nu ar trebui să fie surprinzător, ca Chromebooks pe piețele în care sunt utilizate, sunt extrem de populare în ea.

Primul model este fila Acer Chromebook 10. Aceasta este o tabletă tipică care nu a fost echipată cu o tastatură, dar va fi disponibilă cu stiloul dvs. Foarte important, hardware-ul va putea gestiona exact la fel ca laptopurile de la Chrome OS. Prin urmare, va fi convenabil să împărtășiți echipamentele, să vă autentificați la diverse conturi de către studenți și să gestionați toate școlile - de la același instrument la care sunt acceptate laptopurile.

Software-ul instalat pe tabletă vă va permite să utilizați o gamă de aplicații adaptate la diferite articole. Google citează aici Exemple de aplicații care vor funcționa bine în învățare și discuții, printre altele, despre performanțele notelor în continuă, lucrează cu documente PDF în programul Squid sau participând la prezentări datorită Google Classroom.

Partea Hardware Tablet oferă un afișaj IPS de 9,7 inch, cu o rezoluție de 2048 × 1536, 4 GB de memorie de operare, 32 GB de date pentru date și o capacitate de 34 wh. Pentru conectivitate se va potrivi cu portul C de tip C, slot pentru cartele de memorie microSD, mufa căștilor, Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth 4.1. Dispozitivul va fi, de asemenea, echipat cu o cameră foto din față și spate, respectiv 2 și respectiv 5 megapixeli.

Potrivit ARS TECHNICA, ACER Chromebook Tab 10 va intra în vânzare în America de Nord pentru 329 dolari și va fi disponibil luna viitoare. Echipamentul va putea, de asemenea, să cumpere în alte părți ale lumii, inclusiv Europa pentru 329 de euro din TVA (aproximativ PLN 1390). În acest caz, disponibilitatea în magazine este destinată lunii mai.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu