Principal » Internet » Chrome nu este disponibil pe cronologie în Windows 10. Google a eliminat adăugarea de la magazin

Chrome nu este disponibil pe cronologie în Windows 10. Google a eliminat adăugarea de la magazin

Internet : Chrome nu este disponibil pe cronologie în Windows 10. Google a eliminat adăugarea de la magazin

Utilizatorii interesați de integrarea sarcinilor de vizionare în Windows 10 cu mai multe aplicații se pot simți dezamăgiți în ultima vreme. Add-on care ne permite să extindem serviciul pentru cele mai populare browsere, are o problemă luna trecută. Numele se dovedește numele. Datorită utilizării cuvintelor Windows, extensia a fost eliminată din magazin cu adăugările la crom 'A și nu mai este disponibilă timp de o săptămână.

Detalii informează Bleeping Computer. Adăugarea a dispărut de la magazinul web Chrome după ce Google și-a recunoscut numele pentru ca nefavorabil, folosind mărcile comerciale ale altcuiva și, în acest caz, totul se răspândește despre Windows. După cum se dovedește, nu există prea multe îngrijorări că extinderea bunului va dispărea de pe piață. Creatorul a creat o nouă versiune (numele a fost scurtat la pur și simplu suport pentru cronologie) și adăugarea de așteptare pentru mai multe zile pentru depozitul de acceptare și reapariție. Probabil pentru a evita probleme suplimentare, numele adăugării a fost modificat în mod constant pe site-urile Mozilla.

În același timp, dezvoltarea continuă extinderea în cele mai bune. Modificările pot fi urmate pe GitHub, dar după cum puteți vedea știri apar aici destul de repede. În ultima lună, Creatorul a arătat mai multe versiuni ulterioare ale aplicațiilor, inclusiv, printre altele, corecțiile de eroare privind utilizatorii de operă sau repararea deficiențelor, prin care în vizualizarea sarcinii au fost, de asemenea, carduri care au fost trimise de modul privat. De asemenea actualizate, o interfață a regulilor de acțiune add-on și definite vor fi, de asemenea, actualizate, ca urmare a Windows Time Axei, numai acestea activitatea browser-ul a apărut, care poate fi de valoare utilizatorului. Creatorul, totuși, marchează că programul ar trebui să continue să fie tratat ca o versiune beta, iar erorile ulterioare în acțiune nu sunt excluse.

Suportul de cronologie este, în plus, demn de remarcat deoarece este primul convenabil de utilizat Propunerea Permite sarcini de vizualizare a extensiei în Windows 10 pentru alte browsere populare. Fără utilizarea soluțiilor externe, numai cardurile Microsoft Edge pot apărea pe cronologie. Creatorul suplimentului luna trecută a informat că a avut suficient să se aștepte extinderea serviciului oficial și luând problemele în propriile mâini.

În afară de polizorul curentă cu denumirea și drepturile de marcă, suportul de cronologie se dezvoltă rapid și, cu timpul, va profita cu siguranță mulți susținători. În ultimele 3 săptămâni de disponibilitate a fost deja descărcată pentru peste 6.000 de utilizatori Firefox. Extensia poate fi descărcată prin catalogul nostru de software. Până când nu rezolva problema cu numele, rămâne disponibil doar doar versiunea Firefox.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu