Principal » Internet » Chrome pe Android vă va permite să copiați fotografii direct în clipboard

Chrome pe Android vă va permite să copiați fotografii direct în clipboard

Internet : Chrome pe Android vă va permite să copiați fotografii direct în clipboard

Browserul Google Chrome din versiunea Mobile Android poate obține în curând o funcție convenabilă de copiere a fotografiilor. După cum sa menționat într-unul din comitetele din Chromium Geritt, creatorii lucrează la implementarea copierii graficelor direct în clipboard, care le va împărtăși.

În prezent, utilizatorii Android folosind Google Chrome care doresc să partajeze o fotografie de pe Internet, sunt forțați să utilizeze meniul de partajare (care are probleme cu viteza de acțiune) sau să le deschidă în memoria dispozitivului și numai apoi să le trimită, pentru Exemplu în comunicator.

Commit în Chromium Gerrit sugerează lucrări în curs de desfășurare pentru copierea fotografiilor direct în clipboard, sursa: Chrome Gerrit.

Funcția a fost pregătită să copieze orice grafică din Chrome 'și direct la Clipboard Android, care va permite mult mai repede să le transmită - doar lipiți conținutul Clipboard-ului la e-mail sau mesaje în orice comunicator.

Pe funcția de copiere, serviciul dezvoltatorilor XDA. Comiterea a fost adăugată pe 19 ianuarie, dar a fost dificil pentru acest moment să ajungă la informații oficiale care ar putea dezvălui atunci când o nouă caracteristică va merge la browser. Dezvoltatorii XDA notează că atunci când unul nou este deja activat, acesta va fi activat în browser folosind pavilionul # Context-Menu-Copy-Image.

Chrome pe Android este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu