Principal » Internet » Chrome și Firefox "vor spune" diavolii despre motivul întunecat

Chrome și Firefox "vor spune" diavolii despre motivul întunecat

Internet : Chrome și Firefox

Interfața întunecată pentru bun sa stabilit în browserele web populare, iar în curând autorii paginilor vor putea să se potrivească cu aspectul lor la motivul sistemului. Google Chrome și Firefox vor permite în curând pagini să ceară o temă întunecată sau ușoară, Apple Safari îi permite.

Anchetă despre dacă sistemul întunecat al sistemului este pornit, are loc folosind o foaie CSS. Inquiry Media Query cu proprietăți de culori de culoare Doriți să știți dacă browserul dvs. preferă o temă întunecată, clar sau nu contează. În acest fel, pagina va primi informații despre tipul de interfață în sistem și va se potrivi.

Iată un exemplu de stil CSS, dat de Mozilla:

.Zi {fundal: #eee; culoarea neagra; } .Noapte {Fundal: # 333; culoare albă; } @Media (preferați-schema de culori: întuneric) { .zi.Schema întunecată {Fundal: # 333; culoare albă; } .noapte.Schema întunecată {Fundal: Negru; Culoare: #ddd; }} @Media (preferă-schema de culori: lumină) { .zi.Schema de lumină {Fundal: alb; Culoare: # 555; } .noapte.Schema de lumină {Fundal: #Eee; culoarea neagra; }

În acest fel, puteți ajusta culorile paginilor, schimbați grafica și multe alte elemente.

Chrome 76, Firefox 67, Safari 12.1

Când folosim posibilitatea de potrivire a paginii la o interfață de zi cu zi sau sistem de noapte? Utilizatorii Apple Safari pe MacOS poate utiliza această funcție de la sfârșitul lunii martie. În Chromie, acesta va apărea în versiunea 76, disponibilă în prezent în canalul Canare. După eliberarea sa, interogarea va merge și la Chrome 'o rudă, cum ar fi Opera, Vivaldi sau Yandex.Browser.

Firefox va introduce suport de interogare în versiunea 67, a cărui lansare a fost programată pentru 14 mai. Mozilla este un pic mai rapid decât Google 'a.

Desigur, funcționarea corectă a acestei interogări depinde, de asemenea, de autori. Apropo, voi adăuga că puteți comuta modul zilnic și de noapte pe programele de bună. Comutatorul este în partea de jos a paginii de lângă butonul care modifică versiunea mobilă desktop. Ce versiune este viteza?

[H2 este deja amprentă?[/ H2 Capacitatea de a verifica setările de sistem în acest fel stârnește temeri privind confidențialitatea. Un astfel de parametru poate fi tratat ca parte a unui amprentă, adică crearea unui identificator unic al browserului. Poate că producătorii de browsere ar trebui să pună în aplicare capacitatea de a dezactiva această anchetă. În această lumină, abilitatea de a ajusta manual modul de pagină în setările sale nu este o idee proastă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu