Principal » Internet » Chrome și Edge cu "Quieter " Notificare de blocare - așteptată nou în Canary

Chrome și Edge cu "Quieter " Notificare de blocare - așteptată nou în Canary

Internet : Chrome și Edge cu

Google Chrome și Microsoft Edge în soiurile de testare au câștigat o nouă funcție care va aprecia toate persoanele care se apropie critic trimise prin site-uri web. Noul pavilion vă permite să le blocați într-un mod ușor diferit decât înainte.

Notificări trimise de site-urile web astăzi viața de zi cu zi, care nu are nevoie să vă rog. În plus față de acceptarea informațiilor despre cookie-uri și Rodo, vizitarea paginilor noi trebuie să se bazeze cel mai adesea cu cel puțin o notificare încurajând consimțământul de a trimite... Notificări ulterioare. Din ghidul nostru puteți învăța cum să renunțați la cei care consimțăm sunt exprimați accidental.

Teste "Quieter " Blocare

În browsere pe bază de crom, o nouă opțiune a apărut. În soiuri de testare, Canare a fost plătit un nou pavilion pentru a activa „mai liniștită “ metoda de notificări de blocare. Până atunci, setările permit abandonarea completă a notificării, totuși, atunci utilizatorul nu a fost informat atunci când o astfel de notificare a fost blocată.

Notificarea blocată poate duce la afișarea pictogramei din bara de adrese. Apăsând detalii detalii.

Noua opțiune este un fel de soluție indirectă. În funcție de opțiunile selectate, notificarea va fi blocată, dar, în plus, lângă bara de adrese apare, care vă va oferi utilizatorului că o anumită fereastră a fost blocată. O pictogramă statică sau animată pentru alegere. După ce faceți clic pe acesta, ecranul afișează detalii semnificative legate de notificarea blocată pe un anumit site.

Blocarea notificărilor pe Google Chrome

Pentru a testa o nouă metodă de blocare, ar trebui să analizați setările experimentale în edițiile Canare, care pot fi descărcate de la catalogul nostru. În cazul unui crom mult mai popular "și acest lucru este modul de introducere în câmpul de adrese din expresia browserului crom: // steaguri, aprobare cu tasta Enter, și apoi găsirea paviliilor # identizări și modificări valorile sale pentru a activa.

„Silențioase “ notificări de blocare în setările experimentale Chrome Canary.

În acest stadiu, puteți decide animația pictogramei menționate de lângă bara de adrese. Modificările vor fi vizibile după repornirea browserului. Este demn de mentionat ca metoda noua notificare de blocare este descrisă nu singura noutate în Chrome Canary. Browserul trebuie, de asemenea, să utilizeze mai puțină memorie de operare.

Google Chrome și Microsoft Edge browsere pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu