Principal » Internet » CHROME și AMP Cititor: Răsfoiți paginile rapid, convenabil și cu ușurință

CHROME și AMP Cititor: Răsfoiți paginile rapid, convenabil și cu ușurință

Internet : CHROME și AMP Cititor: Răsfoiți paginile rapid, convenabil și cu ușurință

Pagini de încărcare rapidă în format AMP (accelerat pagini mobile), poate au creat pentru browsere mobile, dar, de asemenea, pe desktop poate verifica. Dacă doriți să utilizați acest format în CHROMIE, vă recomandăm extinderea cititorului de pagini mobile AMP accelerate - ușor de utilizat, dar oferind libertatea de alegere între paginile AMP și Classic.

Pentru a înțelege ideea extinderii, trebuie să vă uitați mai întâi la proiectul AMP. Acesta este un format deschis pentru a introduce site-uri rapide, ușoare și estetice pentru fiecare platformă. Paginile pregătite în acest format sunt încărcate aproape instantaneu, chiar dacă conțin un pic sau multimedia. De asemenea, este caracteristică că părțile pregătite în AMP sunt prezentate identic, indiferent de browser și dimensiunea ecranului.

Din punct de vedere tehnic, AMP HTML, CSS și JavaScript cu anumite restricții, care sunt în mod foarte avantajos afectează timpul de încărcare a paginilor. Pentru a compensa deficiențele, au fost implementate propriile soluții, oferind elemente multimedia și interactive. În conținutul puteți utiliza cele mai multe etichete HTML și atribute CSS, dar trebuie să fie într-un singur fișier. De asemenea, trebuie să furnizați o referire la pagina "Ordine ", dacă este disponibilă.

În plus față de încărcarea mai rapidă a paginilor, AMP are mai multe alte avantaje. Pagini pregătite de diferiți furnizori vor arăta similar, ceea ce îmbunătățește semnificativ senzația de trecerea în rețea. Un efect secundar pozitiv este o estetică minimalistă a paginilor și ușurința de citire, deoarece textul este aranjat în coloane înguste.

Paginile din format AMP pot fi, desigur, citiți în browserele desktop, la fel ca pe dispozitivele mobile. În Chrome și Opera (cu ajutorul descărcării extensiei cromului), merită să utilizați extensia AMP Reader, care după instalare poate încărca automat versiunile de pagini AMP.

Extensia vă permite, de asemenea, să blocați încărcarea paginilor AMP pe portalurile selectate sau să le forțați să le încărcați numai într-un grup îngust de pagini sau domenii. Poate se întâmplă că, cu toate acestea, pe desktop este mai bine pentru a viziona pagina „de dimensiuni “ decât AMP.

Proiectul AMP declară că peste 1,5 miliarde de pagini AMP au fost deja publicate. Acest format implementează cele mai mari site-uri web și cele mai populare CMS. Pentru bine.En Puteți citi, de asemenea, articole în format amp (până când comentariile extinde comentariile în care redirecționați paginii tradiționale). Pentru a merge manual la articolul în format AMP, este suficient să adăugați / amplificați adresa, între adresa paginii și titlul articolului. De exemplu:

// www.Bunăprograme.PL ** /> ​​AMP / ** AMP-PWA-I-Instant-Apps-IE-Twilight-Native-Application-Mobile, News, 81322.HTML

Extensia AMP Accelerată Mobile Page Reader pot fi găsite în baza de date cu programul nostru. Extensia funcționează cu browserul Google Chrome și cu ei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu