Principal » Internet » Chrome ia un exemplu de la margine 'a. Noua ediție are o interfață reîmprospătată

Chrome ia un exemplu de la margine 'a. Noua ediție are o interfață reîmprospătată

Internet : Chrome ia un exemplu de la margine  'a. Noua ediție are o interfață reîmprospătată

Google Chrome primește o noutate care a apărut anterior în browserul Microsoft - New Edge 'la motorul de crom. Este vorba despre interfața de setare, care în Edge 'u este deja la prima vedere mai ușor de citit de la acest crom ' a. Cheia este utilizarea unei diviziuni în categorii.

Când o nouă versiune a lui Edge 'a mers la rețea cu mai mult de o lună în urmă în versiunile Canare și Dev, utilizatorii obișnuiți cu Chrome "și ar fi putut fi un pic surprins. Programul nu sa dovedit a fi aproape o copie credincioasă a Chrome 'A, ceea ce a așteptat majoritatea. Unele elemente au fost reproiectate. Datorită acestui fapt, partidul de plecare arată un pic diferit și setările în acest context, care în Edge 'u pot fi testate din aprilie.

Noua interfață de setare în Canarul Chrome.

Noua lor interfață, inclusiv o diviziune în categoriile din partea stângă a ecranului, a apărut, de asemenea, în cea mai recentă versiune a Chrome 'și Canary. Datorită lui, în loc să derulați în mod constant o opțiune de expansiune lungă a paginilor, faceți clic pe partea stângă în categoria interesantă pentru a vă deplasa rapid în partea dreaptă a listei.

Noul meniu nu este încă recomandat. Derularea listei mouse-ului nu duce la comutarea curentă a opțiunilor din meniu. De asemenea, merită remarcat faptul că, în ciuda diviziunii, funcția funcționează ușor diferită de în marginea 'u. În browser, faceți clic pe rezultatele Microsoft în această categorie pentru a afișa numai opțiunile asociate cu acesta și nici o rebobinare este încă comună, lungă listă de opțiuni.

Edge disponibil în beta

În contextul EDGE 'și trebuie remarcat faptul că, de la recent, și teoretic, un browser neoficial poate fi descărcat și în Beta Edition. Acesta va fi o sursă pentru o versiune stabilă mai târziu, a cărei dată de lansare nu a fost încă dezvăluite.

Edge 'A de la Cromium Puteți descărca din catalogul nostru de software. Folosind meniul Toate versiunile, veți alege o ediție interesantă a browserului: beta, dev sau canary.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu