Principal » Internet » Chrome 70 Disponibil: Acum puteți demisiona cu ușurință de conectare automată la contul Google

Chrome 70 Disponibil: Acum puteți demisiona cu ușurință de conectare automată la contul Google

Internet : Chrome 70 Disponibil: Acum puteți demisiona cu ușurință de conectare automată la contul Google

Pentru a utiliza Google Chrome deja primește cea mai recentă ediție numerotate 70. Aceasta este o ediție interesantă, în special din punctul de vedere al persoanelor care în mod clar nu au desemnat schimbări în domeniul exploatării forestiere în contul Google în ediția precedentă. După logare manual în aplicare orice producător, Chrome conectat automat utilizatorul în browser-ul, care nu a fost întotdeauna de dorit.

Google se retrage din aceste modificări, permițând acum utilizatorului să renunțe în mod convenabil din autentificarea automată în browser, fără a fi nevoie să vă deplasați în setările avansate în formularul de pavilion. Deși autentificarea automată este încă activă în mod implicit, acum le puteți dezactiva cu ușurință în opțiunile de confidențialitate și siguranță din setări. Doar mutați unul dintre glisoare și reporniți programul astfel încât Chrome să nu utilizeze noi reguli de conectare și pur și simplu acționate așa cum a fost.

Setări pe Google Chrome 70: Utilizatorul poate demisiona complet de la conectarea automată în browser.

Desigur, aceasta nu este singura noutate din această versiune. Chrome 70 este, de asemenea, suport pentru noi codecuri și opțiuni oficiale pentru instalarea aplicațiilor progresive (PWA) în așa fel încât acestea să fie disponibile în principiu ca programe clasice - de la pictograma de comenzi rapide de pe Windows Desktop 10. Folosind PWA, tot ce trebuie să faceți este să căutați în meniul derulant (simbolizat de trei puncte din partea dreaptă a centurii superioare) și să utilizați butonul Instalare App.... După aprobarea deciziei în mesajul următor, programul se va adăuga în mod automat o comandă rapidă la aplicarea progresivă selectate pe desktop-ul calculatorului.

Am descris întregul proces mai precis în luna ianuarie a acestui an. Apoi, operația de instalare PWA a apărut în browser ca un experiment: de utilizat, a fost necesar să activați unul dintre steaguri, iar întregul ar putea fi încă instabil din cauza testelor în curs de desfășurare. Din acest punct notă de faptul că utilizatorii care doresc să testeze aplicarea de opțiuni progresive pentru a instala în Windows 10, poate beneficia de un set interesant de PWA, care este site-ul PWA Rocks, prin modul în care ar putea acționa, de asemenea, ca o aplicație progresivă.

După cum am menționat la început, noua versiune a browser-ului Chrome intră deja utilizatori. Nu doresc să aștepte o actualizare automată, aceasta poate fi aplicată de la nivelul de informații de presă disponibile în setările browser-ului. Cele mai recente versiuni sunt întotdeauna disponibile, precum și prin directorul nostru. Descărcați ediția pe utilizatorii Windows și MacOS și, de asemenea, soiuri mobile pe Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu