Principal » Internet » Protejați confidențialitatea cu noul Steganos Online Shield VPN. Avem licențe pentru tine!

Protejați confidențialitatea cu noul Steganos Online Shield VPN. Avem licențe pentru tine!

Internet : Protejați confidențialitatea cu noul Steganos Online Shield VPN. Avem licențe pentru tine!

VPN, din mecanismul folosit în principal pentru a combina cu infrastructura corporativă și de lucru la distanță, a devenit un instrument folosit aproape de toți în câțiva ani. Ei au contribuit la aceasta, printre altele, geoblaride și diferențe în ceea ce privește disponibilitatea materialelor, de ex. În serviciile VOD, în funcție de locație. Un client VPN de succes și popular este Steganos Online Shield VPN, care a fost lansat recent în noua versiune. Cu această ocazie, avem cheile de licență pentru dvs.

În plus față de aceste nevoi rezultate din GEOBLOCAD, conexiunile VPN sunt, de asemenea, utilizate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea. Aici, Steganos are destul de mult de oferit: Mișcarea conexiunii virtuale este criptată algoritmul AES 256 de biți, programul oferă, de asemenea, urmărirea prin blocarea scripturilor utilizate de agenții de publicitate și social media. Opțional, este de asemenea posibil pentru a permite blocant publicitate, anonimizarea browser-ul și cookie-urile automate după eliminarea sesiunii.

Steganos Online Shield VPN oferă acces la o duzină de puncte finale împrăștiate în întreaga lume. În plus față de țările europene, putem combina, de asemenea, printre altele, cu Australia, Brazilia, Canada sau Japonia. Producătorul programului nu a impus niciunul din punctele de limite de viteză. Recent, în dezvoltarea Steganos Online Shield VP accentul puternic a fost plasat și pe dezvoltarea aplicațiilor mobile și a unui client pentru MacOS, datorită căruia Steganos Schield Shield VPN poate fi numit VPN complet multiplatform cu o conștiință clară.

[1/2

Programul poate fi găsit în directorul nostru în Windows, MacOS, Android și iOS. Ca parte a unei licențe din program, puteți utiliza cinci dispozitive. Și din moment ce deja despre licențe

..

Distribuim tastele!

Împreună cu producătorul programului, am pregătit 10 chei de licență pentru dvs. Pentru a le obține, trebuie doar să scrie într-un mod extraordinar de a scrie ceea ce va folosi Steganos Online Shield VPN. Numai utilizatorii înregistrați pot participa, răspunsurile ar trebui să fie acordate în comentariile din acest articol. Le așteptăm până luni, 16 iulie, până la ora 8:00. Noroc![CadruDecontare Cheile rătăci utilizatorilor: Gom1, Kriss_De_Valnor, Emigrant Sebastian, Bzylak, Adamk1985, Carmelo, Rav-X, Patryknum, Longerm, Blackmanta. Felicitări![/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu