Principal » Internet » Cloud, ferestre și suprafață trăgând Microsoft Up, dar mă înconjoară prost

Cloud, ferestre și suprafață trăgând Microsoft Up, dar mă înconjoară prost

Internet : Cloud, ferestre și suprafață trăgând Microsoft Up, dar mă înconjoară prost

Microsoft a publicat rezultate financiare pentru al patrulea trimestru al anului fiscal 2016. Acestea confirmă corectitudinea drumului, pe care compania a fost ofensată de Satyi Nadella. PrezesMicrosoftu însuși a rezumat, spunând că a fost un progres, atât transformare wnaszej, și în care însoțește clienții noștri którzyprzechodzą propria lor transformare digitală.Vorbind despre transformare, el a însemnat în primul rând migrația la cloud - care devine pentru o companie cu o afacere majoră major.

Banii nu. Numărarea conform standardelor internaționale, venitul Microsoft în al patrulea trimestru a durat 20,6 miliarde de dolari, profitul operațional 3.1 miliarde, profitul net de 3.1mld și rata de profit pe acțiune de 39 de cenți. În afară de aceste standarde (non-GAAP), veniturile s-au ridicat la 22,6 miliarde, profitul operațional 6,2 miliarde, profit net 5,5 miliarde și rata de profit pe acțiune de 69 de cenți.

Acest lucru înseamnă că , în întreaga yearfisc din 2016 Microsoft a veniturilor înregistrate la 85.3 mldland (GAAP) și 92000000000 (non-GAAP), care operează profitul 20200000000 (GAAP) și 27900000000 (non-GAAP), profitul net 16800000000 (GAAP) și 22300000000 (non-GAAP), iar rata de profit pe actiune 2.10 dolari (GAAP) și 2,79Dolara (non-GAAP).

Pentru aceste rezultate bune, s-au așezat pentru toate Office 365 și Azure Cloud. Procesul Pertification AndBusiness a crescut veniturile O5% în al patrulea trimestru, până la 7 miliarde de euro, în cazul în care, cu toate acestea, pentru a te limita la aceleași unități de serviciu, acestea au crescut cu un an cu 19%. Nu e de mirare, 23,1 milioane de utilizatori sunt deja utilizați în Timmon de la Oficiul 365,

Și deoarece această unitate rată mai personală computere, în care include Windows, motor de căutare Bing și toate dispozitivele produse Bymicrosoft, de la suprafață după xbox? Aici trebuie să recunoașteți că este un taxă. În ansamblu, ea a redus cu 4%, cu veniturile de 8,9 miliarde, dar în cadrul său a fost un moment minunat. În ciuda slăbirii PC-ului, Windows va câștiga excelent, 27% an la an.Ei, de asemenea, nu a face cu dispozitive de suprafață, din care a crescut cu 9%. Fie că este mai rău, dacă e mai bine? Winnobrze știu - numele meu este Lumia.

Rezultatele financiare Sprinedażyswoich Telefoane Microsoft nu a comentat, dar stanwindows telefon 'și puteți citi aceleași numere. Revele Venituri a scăzut până la 71%. Este demn de remarcat faptul că acest lucru se aplică perioadei în care Top Lumie 950 și 950 XL de vânzare. Aceasta este o înfrângere totală a politicii smartphone-urilor din domeniul smartphone-urilor - deci neobișnuit că Microsoft iartă modelele noi.

Probabil acum el va merge pe un singur dispozitiv spectaculos, telefon de suprafață, care ar putea concura cu iPhone, în special cu afacerea înaltă. Noi nu-l vom vedea în avans, Niąwww 2017, astfel încât compania din Redmond pe această secțiune a frontului rămâne doar pentru a minimiza pierderile. Este greu de crezut, uitat pe august, Windows 10 aniversare Updatenagle a schimbat piața, încurajând oamenii la cumpărători masivi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu