Principal » Internet » China planifică o fenologie pentru monitorizarea constantă a sănătății. Cetățenii vor fi evaluați

China planifică o fenologie pentru monitorizarea constantă a sănătății. Cetățenii vor fi evaluați

Internet : China planifică o fenologie pentru monitorizarea constantă a sănătății. Cetățenii vor fi evaluați

Pandemia lui Koronavirus a provocat numeroase întrebări legate dacă instrumentele create pentru NP. Detectarea contactului și mecanismele lor de urmărire nu vor fi permanente cu noi. Unul dintre orașele din China intenționează să introducă un sistem de supraveghere și evaluare a sănătății locuitorilor care utilizează o aplicație specială.

Chineză Hangzhou intenționează să introducă o monitorizare constantă a sănătății cetățenilor

Situat în China de Est, orașul Hangzhou numără 10 milioane de locuitori. Autoritățile locale ar dori să introducă un sistem de evaluare a sănătății cetățenilor, bazat pe obiceiurile lor zilnice - numărul de pași, nivelul de consum de alcool și cantitatea de somn.

Pe baza acestor cerințe, o aplicație specială similară celei pe care China a introdus în întreaga țară în legătură cu pandemia. Ea a servit la m.în. aranjamente dacă starea de sănătate a unui cetățean a permis să părăsească o casă sau să intre într-o clădire dată.

Acesta este modul în care aplicația planificată de monitorizare a sănătății, fotografie. Comitetul DS. Sănătate în Hangzhou

Aplicația va afișa orice rezident al statisticii Hangzhou despre sănătatea lor și evaluarea sa holistică.

Interesant, această cerere de guvernare anterioară de a detecta contactele a fost, de asemenea, introdusă pentru prima dată în Hangzhou.

Aplicația planificată de autoritățile orașului ar putea fi introdusă și alte părți ale Chinei. Administrarea Hangzhou intenționează să efectueze monitorizarea permanentă a sănătății locuitorilor.

Potrivit CNN, vocile nemulțumirii au apărut deja printre chinezi. - Ei vor scădea puncte pentru fumat, băutură și somn prea scurt... înseamnă că întreaga noastră viață va fi sub supraveghere constantă? - a întrebat unul dintre utilizatorii portalului social social chinez Weibo.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu