Principal » Internet » Copilul luminii, Platformer of Far Cry 3 creatori, anunțat pe 30 aprilie

Copilul luminii, Platformer of Far Cry 3 creatori, anunțat pe 30 aprilie

Internet : Copilul luminii, Platformer of Far Cry 3 creatori, anunțat pe 30 aprilie

Vremurile bune pentru fanii platformelor vin. Ubisoft tocmai a anunțat premiera noii sale producții, inspirată de basme și epice - copilul luminii - care va avea loc în luna aprilie a acestui an.

Caracteristici remorci - Copil de lumină [pl

Stilizat pe RPG japonez, jocul este de a folosi sistemul de luptă turkian și un copac de dezvoltare similar cu cel pe care l-am putea vedea în Cry 3, care nu este cu adevărat uimitor - o mare parte a principalei echipe creative care a lucrat peste el, acum creează un copil de lumină. Din acest motiv, merită interesat de noua producție Ubisoft.

Caracterul principal al jocului este Aurora - o fată a cărei suflet a fost transferat la Lemurii, o împărăție magică care trăiește criza. Regina Neagră a furat soarele, stelele și luna, astfel încât copilul trebuie să pornească să caute surse de lumină lipsă și să se confrunte cu o regină rea. Prin lumea întunecată, Ignicius îl va ghida - o sferă de levitare pe care al doilea jucător îl poate controla. Ajutorul său se poate dovedi a fi de neprețuit, pentru că există locuri unde se poate mișca, de asemenea, are capacitatea de a trata, și chiar ar putea fi adversari orbi.

Copilul luminii va fi lansat pe PC, precum și pe PS3, PS4, X360, Xbox și Wii U. Data de lansare planificată este 30 aprilie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu