Principal » Internet » Smartphone chinezesc cu 5300 mAh pentru a rezista la 30 de zile fără încărcare

Smartphone chinezesc cu 5300 mAh pentru a rezista la 30 de zile fără încărcare

Internet : Smartphone chinezesc cu 5300 mAh pentru a rezista la 30 de zile fără încărcare

Blucuo x550 este ieftin, provenind din China smartphone echipat cu o baterie cu o capacitate de 5300 mAh. Combinate cu componente eficiente din punct de vedere energetic, obținem un timp foarte mare care lucrează inaccesibil pentru o competiție mult mai scumpă. Locuințele returnează, de asemenea, atenția, ceea ce în ciuda bateriei capabili a rămas subțire.

Producătorii chinezi au prezentat recent smartphone-uri cu adevărat remarcabile. Cu câteva zile în urmă am scris despre costurile de 240 de dolari P7000. Acest model ofera o, 5,5-inch display mare Full HD, un procesor cu opt-line mass-media, 3 GB RAM, precum și capacitatea de a instala unul dintre cele opt versiune de Android. Privind oportunitățile oferite, puteți spune că prețul este foarte atractiv. Astăzi am aflat despre un alt echipament cu costuri reduse din China, care se încadrează foarte bine, în special în contextul concursului popular din Europa.

Blucuoo X550 costă doar 169 USD. La acest preț, obținem un afiș de 5,5 inchi de rezoluție necunoscută, dar probabil va fi ecran HD. În interiorul de lucru 64-biți, Quad Core Mediatek MT6735 Clocked la 1,5 GHz. Disponibil pentru a obține 2 GB de fișiere RAM și 16 GB, care pot fi extinse utilizând o cartelă microSD. Deja după cunoașterea acestor componente Bluboo X550, se pare a fi un smartphone interesant, care ar putea face față concurenței. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul, avantajul acestui model este de a fi timpul de lucru în primul rând. Producătorul echipat cu o baterie de 5300 mAh, care aparent are 30 de zile de muncă în modul de așteptare. Luna este destul de nerealistă și dificilă de a crea în asigurarea producătorului. Cu toate acestea, cât mai mult posibil, ne putem aștepta la rezultate foarte bune, mai bune decât cele obținute de o competiție mult mai scumpă.

Capacitatea bateriei de 5300 mAh în legătură cu componentele eficiente din punct de vedere energetic și ecranul HD de ecran ar trebui să asigure o durată lungă de viață. Probabil smartphone-ul se va conecta la încărcător la fiecare 2-3 zile și se află în mod normal, fără a fi în mod normal cu un mod special de economisire a energiei. Interesant, în ciuda o astfel de baterie încăpătoare, carcasa are o grosime de 8,9 mm. Întreaga lucrare sub inspecția versiunii Android 5.1 lollipop. Este demn de remarcat faptul că ecranul considerabil mai scump LG G3 5,5 inch, carcasa aceleiași grosimi are o baterie de 3000 mAh.

Am costat deja un smartphone de 240 de dolari americani cu specificații bune și o gamă largă de sistem de operare și la prețul de 169 USD pentru un model cu o capacitate de baterie de 5300 mAh. Prin urmare, nu putem aștepta un alt smartphone de la producătorii chinezi. Ce vom obține data viitoare? Este posibil ca nici un dispozitiv să fie la fel de eficient ca Samsung Galaxy S6, dar costă 1000 zloți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu