Principal » Internet » Chineză Top Slayer Smartphone-uri: OnePlus unul din CyanogenMod

Chineză Top Slayer Smartphone-uri: OnePlus unul din CyanogenMod

Internet : Chineză Top Slayer Smartphone-uri: OnePlus unul din CyanogenMod

Top smartphone-uri Slayer, Anunțurile chinezești, au fost prezentate astăzi. Telefonul smartphone va fi introdus pentru a vinde cu comunitatea ROM, bazată pe Android CyanogenMod. CM este una dintre cele mai populare ROM-uri personalizate și este din ce în ce mai mici folosite pentru producători.

Puțin peste un an în urmă cyanogenmod transformat în companie și rezultatul a fost ediția telefonului smartphone OPPO N1. Succesul N1 a dat gândire altor producători și astfel încât următorul smartphone cu CyanogenMod 11 - OnePlus One.

Telefonul poate concura cu cele mai noi produse Samsung, Sony sau HTC. OnePlus One este echipat cu un procesor Quail Qualcomm Snapdragon 801 cu o capacitate de 2.5 Ghz. Pentru grafica mai ușoară Adreno 330 corespunde sistemului, care afișează imaginea pe ecranul LCD IPS de 5,5 inch acoperite cu Gorilla Sticlă 3. În plus, OnePlus One este echipată cu 3 GB de memorie de operare și două variante de memorie internă - 16 și 64 GB. Întregul este completat de camera Sony Exmor cu o matrice de 13 MP și o baterie impresionant de încăpător - 3100 mAh.

PRECASTO ONEPLUS ONE arată grozav și este mai ieftin decât Nexus 5 în două variante capacitive. Smartphone-ul va costa 269 sau 299 de euro, adică un pic peste PLN 1200.

Aspectul dispozitivului nu este în mod specific inovator, ceea ce nu înseamnă, totuși, că OnePlus Una dintre ele este urât. Designul reamintește acest lucru folosit în modelele de oppo timpuriu. Software-ul disponibil pe telefon diferă puțin de la standardul CyanogenModa, dar este ușor să restabiliți aspectul original. Deoarece este un dispozitiv deschis, bootloader blocat sau alte obstacole nu vor fi folosite.

Unsplu - nu se stabilește niciodată

OnePlus One va fi disponibil la mijlocul lunii mai în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Taiwan, Statele Unite și Brytaniii Unite. Lipsa Poloniei pe listă poate fi o anumită inconveniență, dar telefonul ar trebui să găsească rapid vânzări în magazinele online.

Producătorul a introdus, de asemenea, o concurență neobișnuită. 100 de persoane vor avea șansa de a câștiga unPLPLUS în schimbul distrugerii echipamentului dvs. existent. Suna interesant.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu