Principal » Internet » Chinezii nu doresc ca Allegro - și probabil că nu doresc să concureze cu Allegro

Chinezii nu doresc ca Allegro - și probabil că nu doresc să concureze cu Allegro

Internet : Chinezii nu doresc ca Allegro - și probabil că nu doresc să concureze cu Allegro

Prin emiterea unei mari părți a domnului Twardowski în directorul Bagiński, Allegro a arătat că în companie, indiferent de viitorul proprietar, viața se rostogolește. Unele probleme, totuși, devin din ce în ce mai clare.Știm deja că chinezii nu sunt allegro interesați, iar prețul va fi destul de mare, așa cum a dorit inițial sarcini, proprietarul actual al site-ului web.

Reuters informează faptul că, în prezent, pe lista dispusă de cumpărare, există aceeași consorții a fondurilor de investiții: Apasspartners și Board de investiții CPP, Cinven și Pemira, Advent și Hellman & Friedman, precum și partenerii de capital CVC și Generalul Atlantic.Prețurile propuse vor ajunge la aproximativ 2,2 miliarde de dolari.

În ciuda evaluării mai mici, aceasta este o veste bună pentru Allegro, oferind servicii de independență a afacerilor și posibilitatea de a extinde pe piețele promițătoare, în special.Și aceste activități vor fi necesare, mai ales că Allegro poate fi în curtea noastră forțată să concureze cu un concurent chinez, un grup de alibaba.

Din informațiile furnizate de calculator, care urma să fie transferat către jurnalistul a acestui site la adresa 2016 Targul de Li Zhang IFA, care rezultă în faptul că deja în 2017 Alibabments ar deschide versiunea poloneză a magazinului său AliExpress, pe care antreprenorii ar însemna introducerea plăților în zloți.

Din păcate, nu am reușit să confirmăm aceste informații despre o sursă independentă, în afara polonezului, numind un computer mondial. Mai multe despre alibabia, oricare ar fi ce știe, au confirmat că Li Zhang lucrează în compania lor, doar că este un om, director tehnic al pieței de servicii Taobao Nachinian și ca director tehnic în problemele de afaceri, grupul Alibaba ar fi definitiv vorbit.

Să luăm în considerare problema oricărei competiții pentru Allegro, deci să recunoaștem deschis deschis.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu