Principal » Internet » Cert Polska avertizează antreprenorii. În cazul lui False E-mail Agentsla Hides

Cert Polska avertizează antreprenorii. În cazul lui False E-mail Agentsla Hides

Internet : Cert Polska avertizează antreprenorii. În cazul lui False E-mail Agentsla Hides

Cert Polska avertizează la o altă campanie de e-mailuri rău intenționate. Pe vizor există antreprenori care se pot aștepta la comenzi transmise electronic. O e-mail-uri artizanale cu atașamente sunt făcute în cutii, a căror încercare de a deschide amenință la infecția calculatorului.

Anexa este arhiva RAR în care fișierul executabil a fost ascuns. Încercarea sa de a rula canes colectează software-ul de agenți pentru descărcare. În cele din urmă, va permite unui atacator să acceseze date private și să preia controlul asupra computerului. Acest lucru poate duce la probleme grave, în special în companii.

E-mailurile descrise pretinde autentic, dar în acest caz au ghicit destul de ușor că sunt contrafaceri. Mesajele sunt scrise de poloneză ruptă, iar conținutul laconic este tipic acestui tip de înșelătorie. Bineînțeles, succesul operațiunii se bazează pe destinatarul relevant, care trebuie să descărcați în mod conștient atașamentul și, în al doilea rând, încercați să deschideți dosarul executabil în anticiparea că va fi comandat de acesta - pentru formalități, menționăm că nu ar trebui să nu Fă-o.

Când rulați fișierul executabil de la atașament, utilizatorul singur este expus la probleme. Nu există nici un control asupra a ceea ce îl așteaptă mai târziu. "Lampa roșie " ar trebui, totuși, să lumineze mult mai devreme - este greu de așteptat ca orice "ordine " în fișierul exe.

Din păcate, documentele tipice pot fi, de asemenea, amenințate cu tehnologia angajaților. Fraudatorii folosesc, de asemenea, mecanismul macro în programele de birou pentru a colecta victimele conținut dăunător. Mai multe despre acest subiect pot fi citite într-o publicație separată.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu