Principal » Internet » Ceneo

Ceneo

Internet : Ceneo

Ceneo este o comparație a prețurilor poloneze, datorită cărora când se pregătesc pentru achiziții, puteți economisi timp și bani, găsiți rapid un produs la cel mai mic preț sau la locația preferată.

Aplicația are un motor de căutare simplu care returnează o listă de produse care corespund interogării și browserului produselor după categorie. În plus, observând rezultatul căutării, puteți crește în plus șansa de a găsi produsul care vă interesează, prin reducerea rezultatelor returnate prin selectarea unor criterii suplimentare (prețul maxim, locația magazinului sau caracteristicile obiectului specifice).

De remarcat este funcția de scanare a codurilor de bare. Datorită acestuia, de exemplu. Verificați dacă prețul vizualizat în magazin se află în limitele rațiunii și revizuirea recenziilor despre calitatea produsului care ne-a citit atenția (recomandăm studiul articolelor deja achiziționate;)).

Deși cererea nu impresionează cu corpul de iluminat vizual și ergonomie, principala sa sarcină, adică furnizarea funcțiilor site-ului web, este implementată fără nici o plângere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu