Principal » Gaming » Simulator mecanic auto 2018 - dracu bryka

Simulator mecanic auto 2018 - dracu bryka

Gaming  : Simulator mecanic auto 2018 - dracu bryka

Reparații auto, îngroparea motoarelor, mirosul de grăsime, mâinile murdare și instrumentele împrăștiate în comerțul cu ridicata - pentru mulți oameni sunt o pasiune și o modalitate de a câștiga. Dar ce să faceți atunci când pasiunea nu merge mână în mână cu o profesie învățată, iar atelierul vizitează numai cu ocazia schimbului de petrol sau a anvelopelor? Soluția este o altă a treia, a treia ediție a jocului Mecanic Mecanic Mecanic 2018.

Ipotezele generale ale ciclului nu s-au schimbat - mai avem de-a face cu repararea autoturismelor răsfățate, vechi sau deteriorate, folosind piese de schimb, unelte și alte mașini din atelier. Diagrama este destul de simplă, dar foarte dependentă, dacă cineva este interesat de Automobile. La început, acceptăm comanda de reparații. Apoi abordăm mașina în atelier și verifică ce se întâmplă.

Astfel încât totul nu era la fel de simplu și evident, la început avem un buget limitat, un atelier modest și o mică resursă a uneltelor. Odată cu trecerea timpului, vom câștiga mai mulți bani, vom cumpăra unelte mai bune, vom dezvolta un atelier, vom obține ordine mai grave, etc.

Când vine vorba de grafică, desigur, avem de-a face cu un corp de iluminat mult mai bun, datorită cărora recunoașterea mașinii, în ciuda lipsei multor licențe, nu va fi o problemă. Întregul pare foarte interesant și dacă cineva visează despre îngroparea motoarelor, reparații de mașini vechi, el ar trebui să fie în mașină Mecanic Simulator 2018 Găsiți ceea ce caută.

Recomandat
Lasă Un Comentariu