Principal » Internet » Canvio Premium și Canvio Premium pentru Mac: noi discuri toshiby portabile # prasówka

Canvio Premium și Canvio Premium pentru Mac: noi discuri toshiby portabile # prasówka

Internet : Canvio Premium și Canvio Premium pentru Mac: noi discuri toshiby portabile # prasówka

Toshiba Europe GmbH (TEG) diviziunea periferice de stocare anunță lansarea hard disk-urilor portabile: Canvio Premium și Premium Canvion pentru Mac. Acestea oferă stocarea ușoară și sigură a datelor.

Discul Cantipo Premium are o carcasă de aluminiu elegantă și netedă și este echipată cu un conector USB CTM care se potrivește perfect cu cea mai înaltă clasă de notebook-uri moderne. Acest hard disk extern, disponibil în argintiu metalic și culori gri închis, este o propunere pentru clienții care caută moderne, și în același timp dispozitive bine privit-.

Cu o capacitate de până la 3 Terabytes, pot găzdui biblioteci digitale mari Canvio Premium poate fi o opțiune bună pentru utilizatorii conștienți de stil care doresc să economisească importanți pentru filme, muzică și fotografii. Cu un port Fast USB 3.0, un dispozitiv de buzunar într-o acoperire moale garantează un transfer convenabil de date la domiciliu, la locul de muncă și de călătorie. Datorită software-ului de acces la distanță, utilizatorul poate utiliza datele colectate pe discul conectat la un laptop de acasă. Canvio Premium oferă de asemenea 10 GB de spațiu liber pe disc în nor.

Canvio Premium oferă, de asemenea, un nivel ridicat de securitate a datelor de securitate pentru utilizator. Accesul la dispozitiv Puteți proteja parola, iar software-ul de backup atașat vă permite să copiați automat utilizatorul selectat de utilizator.

Discul Cantipo Premium este disponibil și în versiunea Mac - Canvion Premium pentru Mac. Formatate în sistemul HFS +, permite transferul imediat al datelor fără a fi nevoie să o reformeze.

Dispozitivele cu capacități de 1TB, 2TB și 3 TB va merge la mijlocul lunii aprilie 2016. și va fi disponibil în culori metalice întunecate și arginte. De la 14 la 18 martie, acestea vor fi prezentate la CeBIT 2016, împreună cu alte soluții de la Toshiba.

Specificații - Prima Canvio:

  • Capacitate: 3TB, 2TB, 1TB1
  • Interfață: USB 3.0 (compatibil cu USB 2.0)
  • Locuințe: Aluminiu
  • Sistem de fișiere: NTFS

dimensiuni:

Versiune 1TB: 109 mm x 78 mm x 13 mm Versiune cu 2 sau 3TB: 109 mm x 78mm x 18,5 mm

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu