Principal » Internet » Canonical: Premiera Windows 10 este un moment minunat pentru schimbarea obiceiurilor

Canonical: Premiera Windows 10 este un moment minunat pentru schimbarea obiceiurilor

Internet : Canonical: Premiera Windows 10 este un moment minunat pentru schimbarea obiceiurilor

Unele situații arată că cel mai adesea un obstacol în calea schimbării ferestrelor la o soluție alternativă sunt pur și simplu obiceiuri de utilizator. O premieră recentă a Windows 10 și numeroase probleme asociate cu acesta au devenit o oportunitate pentru concurență. Canonicic vă încurajează să vă schimbați abordarea și în rezultatul demisiei de la software-ul microsoft scump.

Pe blogul companiei, care a creat una dintre cele mai populare distribuții Linux din lume, vom găsi o intrare interesantă pe această temă. În nici un caz, el nu atacă corporația creând o fereastră, dar el acordă atenție unor probleme legate de Windows. Potrivit canonicii, în multe cazuri, luarea unei decizii de demisie din software-ul închis poate aduce o reducere semnificativă a costurilor de întreținere, întreținere, precum și instruiri pentru utilizatori. Toate acestea menținând în același timp eficiența și stabilitatea ridicată.

Acest ultim aspect este imposibil aici. Windows 10 este deja dezvoltat ca un produs tipic, dar serviciul. Sistemul a facut debutul in forma, care este dificil să se ia în considerare prea complet completă și stabilă, și cu unele probleme de o lună după premiera. O selecție de utilizatori este și mai mică: utilizatorii de editare la domiciliu nu pot cu unele probleme (de ex. Actualizări) decide deloc, iar în cazul domeniului PRO pentru acțiune este doar un pic mai mare. Numai mult mai scumpe pachete vă permit să decidă în mod independent asupra formei unui sistem și toate setările sale. Aceasta nu este o situație bună sau pentru utilizatori sau mai multe companii. Doar scapa de unele obiceiuri negative pentru a schimba situația. Amintiți-vă, totuși, că ferestrele nu fac parte din istoria îndepărtată a omenirii, el nu a educat ca o atitudine dreaptă și nu trebuie să o folosim deloc. Exemplul din München arată că poate fi implementat o alternativă gratuită la o scară largă, în timp ce realizează o mulțime de economii.

Desigur, sistemele mai vechi, cum ar fi Windows 7, sunt încă acceptate și vor primi actualizări. Mulți oameni, totuși, planificați să migreze, având în vedere Windows 10. Oferta de actualizare gratuită este foarte benefică, dacă, desigur, nu-i pasă de exemplu. Problema confidențialității. În acest sens, ultimul sistem Microsoft Falls foarte prost. Utilizatorii care apreciază intimitatea lor ar trebui să fie considerați serios de canonică, dacă un nou sistem este o alegere bună. Multe analize indică faptul că nu sunt. Desigur, într-o situație și mai dificilă sunt cei care nu pot folosi actualizarea gratuită nu pot folosi. Astfel de oameni vor trebui să plătească pentru Windows 10, iar prețurile nu aparțin atractivității.

Ce trebuie să fie o alternativă? Desigur, Ubuntu. Un sistem a cărui popularitate continuă, care oferă acces la mii de aplicații gratuite și deschise și în cazul în care utilizatorul are control complet. Acum îl puteți folosi nu numai pe computerele personale, ci și pe servere și sisteme cloud. Lucrările pe versiunile destinate telefoanelor și tabletelor sunt, de asemenea, în curs de desfășurare și, de ceva timp, primele modele au fost disponibile de ceva timp, acest segment este încă în afiliații săi. Având în vedere tarifele vă puteți îndrepta spre Ferestre 10 Ideea Canonical pare sensibilă - este în valoare de gândire despre alegerea ta.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu