Principal » Internet » Canal + sport on-line

Canal + sport on-line

Internet : Canal + sport on-line

Canal + Sport Online În ciuda numelui dvs., se concentrează numai pe ekstraklasa de fotbal. Oferă acces la transmiterea meciurilor, informațiilor, statisticilor și tabelelor din jocuri (prezente și arhivate).

Partea principală Canal + Sport Online sau Abilitatea de a viziona întâlniri și materiale video sunt disponibile numai pentru abonații de platforma digitală NC+. Alți utilizatori pot folosi, de asemenea, aplicația, dar fără acces la acest conținut. Printre materialele deschise găsim: rezultatele întâlnirilor individuale împreună cu kilometrajul, compoziția și statisticile exacte (inclusiv cozile de arhivă), tabelul cu rezultate, precum și statisticile individuale.

Canal + interfață online de sport Deși nu este complet plat, arată bine să ajungeți pe iOS 6.0 și mai nou. Cu toate acestea, nu are suport pentru noi dispozitive mai mari. Din păcate, versiunea curentă a aplicației are probleme cu adăugarea de noi și ștergerea dispozitivelor vechi (accesul video este limitat). În plus, vizionarea materialelor video este posibilă numai și numai de pe teritoriul Poloniei. Canal + Sport Online este o aplicație de eroare bine proiectată, dar incorectă pentru iubitorii de primă ligă. Este util chiar și atunci când nu suntem abonați NC+. Revendicările pot fi utilizate pentru un nume care nu sugerează o gamă foarte importantă de conținut, stabilitatea unor funcții și actualizări lente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu