Principal » Internet » Calorie Counter de Yazio - Dieta de tracker și jurnal alimentar pentru pierderea în greutate

Calorie Counter de Yazio - Dieta de tracker și jurnal alimentar pentru pierderea în greutate

Internet : Calorie Counter de Yazio - Dieta de tracker și jurnal alimentar pentru pierderea în greutate

Calorie Counter - Yazio este o aplicație utilă pentru cei care doresc să realizeze unul dintre obiectivele dietetice și, prin mai bine monitorizarea meselor zilnice consumate.

Prima lansare

După instalare, programul solicită date de bază: sex, vârstă, nivel mediu de activitate fizică și greutate. El întreabă, de asemenea, despre scopul pe care doriți să îl atingeți utilizând aplicația. Avem trei opțiuni de a alege de la: Pierdeți în greutate, mențineți greutatea curentă sau luați ușor greutatea. Pentru a utiliza Yazio Calorie Counter, trebuie, de asemenea, să creăm un cont în serviciu, iar datele noastre vor fi sincronizate pe serverele companiei din Germania.

Monitorizarea progresului

Când dăm date preliminare, programul va calcula cât de multe calorii ar trebui să consumăm și când atingem obiectivul asumat. Mai târziu, vom adăuga informații despre mesele ulterioare consumate, utilizând lista produselor disponibile în aplicație, precum și despre exercițiile fizice. Toate acestea vor monitoriza în mod regulat progresul pe care îl facem în drum spre obiectivul asumat. Totul este plăcut setarea grafică a ochilor, iar navigarea aplicației este convenabilă și foarte intuitivă.

Funcțiile versiunii comerciale

Unele dintre funcțiile din aplicația Yazio, M.în. Datele avansate privind conținutul nutrițional al meselor individuale, precum și statisticile dietei noastre sunt disponibile numai după cumpărarea versiunii Pro. Prețurile variază de la 7 la 25 de euro pe lună.

Funcții cheie de aplicare:

  • Aplicație gratuită care sprijină pierderea în greutate sau clădirea musculară
  • Date despre calorie peste 2 milioane de produse alimentare
  • Un jurnal nutrițional cu urmărirea caloriilor consumate, carbohidrați, proteine ​​și grăsimi
  • Monitorizarea activității fizice
  • Posibilitatea de a sincroniza de la Google Fit și alte aplicații de acest tip

Recomandat
Lasă Un Comentariu