Principal » Internet » Calorie Counter & Pierdere în Greutate la SparkpeoplerVersion 4.26

Calorie Counter & Pierdere în Greutate la SparkpeoplerVersion 4.26

Internet : Calorie Counter & Pierdere în Greutate la SparkpeoplerVersion 4.26

Calorie Counter & Pierdere în greutate este o aplicație a unei comunități globale de sparkople, utilizată pentru a monitoriza mesele consumate și activitatea fizică. Programul ajută, de asemenea, la arderea kilogramelor inutile, stabilind limite zilnice și săptămânale și permițându-vă să alegeți un obiectiv alimentar pentru a realiza.

Pentru a utiliza aplicația Calorie Counter și pierdere în greutate, trebuie să vă conectați utilizând adresa de e-mail sau conturile Facebook. Mai târziu, vă rugăm să furnizați informații despre activitatea fizică, cântărirea și creșterea și apoi pe o dietă alimentară, pe care vrem să o realizăm. Avem o pierdere de una sau două kilograme pe săptămână pentru a alege, precum și menținerea greutății actuale. După furnizarea acestor informații, aplicația estimează numărul zilnic optim de calorii și numărul estimat de calorii pe care le vom scăpa de a scăpa de fiecare săptămână.

Folosind aplicația, adăugați manual informații despre mese. De asemenea, informăm programul despre antrenamentele și cantitatea de apă beat. Toate acestea vor fi pe un indice zilnic de alimente și formare, pe baza cărora vom vedea cum hrănim și câte kilograme pierdem.

Calory Counter & Pierdere în greutate este, de asemenea, o comunitate globală de scânteie, ale cărei membri descriu M.în. Dieta ta și lupta pentru a scăpa de excesul de kilograme. De asemenea, puteți cunoaște sfatul sau faceți o conversație cu o anumită persoană. În aplicație, vom găsi, de asemenea, sfaturile formatorilor pentru m.în. Exerciții și modalități de a găsi motivație pentru instruire.

Aplicația Calory Counter și pierdere în greutate este disponibilă numai în limba engleză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu