Principal » Android » Culori calme - Carte de colorat1.3

Culori calme - Carte de colorat1.3

Android  : Culori calme - Carte de colorat1.3

Culori calme - Carte de colorat este un joc de puzzle relaxant de jocurile vii de studio polonez, care este cunoscut, printre altele, cu box reale, pionier spațial și călăreț de gravitate.

Timp pentru un moment de odihnă!

În funcție de ceea ce sugerează numele, avem aici să ne ocupăm de producția în care colaps imaginile prin numerotare. Jocul, totuși, diferă de titlurile competitive, deoarece dacă doriți să colorați imaginea, trebuie să potrivim una dintre formele vizibile în partea de jos a ecranului la numărul corespunzător. Prin urmare, puteți spune că culorile calme - carte de colorat este o combinație a unui puzzle cu o pagină de colorat.

Culori calme - Carte de colorat are multe soiuri împărțite în numeroase categorii (de zi cu zi, bijuterii, origami, pisici, modă, păsări, mare și multe, multe altele), datorită căruia toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși. Unele categorii sunt disponibile imediat, alții deblochă prin vizionarea anunțurilor.

Puteți juca gratuit, dar

..

În culori calme - carte de colorat include, de asemenea, micropayments și alte variante de preț - puteți cumpăra bijuterii pentru utilizare în timpul jocului sau decideți să vă abonați. Dacă doriți să obțineți acces la întregul conținut al aplicației, trebuie să emită mai puțin de 200 de zloți.

Cele mai importante caracteristici:

  • Un joc de puzzle pentru persoanele de toate vârstele
  • Conectarea puzzle-urilor de colorat
  • Diferite grafice pentru a alege de la
  • Control intuitiv
  • Gratuit

Recomandat
Lasă Un Comentariu