Principal » Internet » Calm

Calm

Internet : Calm

Calm este o aplicație pentru meditație ușoară și adormit. Datorită acestuia, putem introduce cu ușurință corpul și mintea noastră într-o stare de relaxare.

Aplicația emite liniștitoare pentru sunetele urechii, în timp ce afișează imagini care arată natura frumoasă a naturii. Puteți alege câteva scene diferite, de exemplu o mare pașnică la răsărit, lacuri sau ploaie.

Aplicația calmă conține un program introductiv de 7 zile în baza meditației, care include 7 sesiuni care durează de la 2 la 30 de minute împreună cu un profesor în limba engleză, spunând cum să vă relaxați. Mesajele sunt deliberate, vocabular de bază. În plus, în aplicația avem posibilitatea de a profita de sesiunile meditative temporare și tematice, pregătite, inter alia, pentru a îmbunătăți concentrarea, creativitatea sau găsirea păcii interne.

După cumpărarea unui abonament opțional, vom primi acces la un program mai extins, de 21 de zile de meditație, datorită cărora vom ajunge să cunoaștem secretele sale chiar mai bune, precum și la un program de 7 zile care vă permite să îmbunătățiți calitatea din somnul nostru. În plus, toate sesiunile meditative tematice vor fi deblocate, care sunt 50. Avem doar 2 disponibili gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu