Principal » Gaming » Call of Duty: Wwii - Ne-am întors pe față!

Call of Duty: Wwii - Ne-am întors pe față!

Gaming  : Call of Duty: Wwii - Ne-am întors pe față!

Jocurile care tratează în jurul celui de-al doilea război mondial au fost multe. Chiar a spus că acest subiect a fost epuizat pentru toate căile și revenirea la ea este o rețetă cu clapetă. Nici unul dintre aceste lucruri. Deși recent Battlefield 1 a mutat micul temă populară a primului război mondial, dar împreună cu apelul de datorie: WWII ne întoarcem în fața celui de-al doilea război. Curios?

Împreună cu echipa de jocuri Sledgehammer și cu editorul de activizare, vom prinde o pușcă și o grenadă pentru a face față dușmanilor în diferite circumstanțe în timpul celui de-al doilea război mondial. Trebuie să recunosc că de această dată a fost pusă fermoar ferm și acest lucru atrage întotdeauna jucători care undeva în secret ar dori să devină un erou de război. Va fi o șansă uriașă în curând.

În noul joc, jucătorii vor fi prezentați despre aterizarea din Normandia, în martie prin Franța și eliberarea Parisului și, în cele din urmă, mutați linia frontală spre Berlin, peste unele dintre cele mai monumentale bătălii din istoria omenirii. Este adevărat că unele elemente nu sunt 100% în concordanță cu istoria, dar detrimentul nu este cu siguranță la un nivel atât de înalt, care în seria populară poloneză despre câine etc.

În campanie, de cele mai multe ori vom fi sub forma unui tânăr terasat Daniels, dar pentru o varietate de gameplay, din când în când vom schimba caracterul, de exemplu. Pentru o femeie care luptă cu mișcarea de rezistență franceză. Este adevărat că vom aștepta până în noiembrie a acestui an, trebuie să luăm vreun moment, dar merită să așteptați, deoarece puterea platformelor actuale poate scăpa chiar și cu un astfel de subiect popular, cele mai bune arome.

Recomandat
Lasă Un Comentariu