Principal » Gaming » Call of Duty: Avansat Warfare - Cerințe multiplayer și Mod

Call of Duty: Avansat Warfare - Cerințe multiplayer și Mod

Gaming  : Call of Duty: Avansat Warfare - Cerințe multiplayer și Mod

Cea mai recentă versiune a seriei de apeluri a intrat în magazine. Studioul, Sledgehammer Games, care co-a creat căldura adoptat Call of Duty: Modern Warfare 3 este responsabil pentru noua producție: Modern Warfare 3. Ce cerințe hardware au Call of Duty: Război avansat? Ce oferă modul multiplayer?

Call of Duty: Război avansat Acesta este un joc FPS încorporat în viitor. Acțiunea jocului începe în 2052, când lumea amenință terorismul la o scară fără precedent, și o organizație care ar putea confrunta cu fruntea ei este o corporație americană a Atlas, care are artificii futurist și un exoskelet. 

Call of Duty: Warfare avansată - Modul multiplayer

Eliminarea jucătorului a fost dedicată unui mod de multiplayer extrem de extins, în care jucătorul a avut ocazia de a juca în mai multe moduri de joc bine cunoscute și două noi, nu sunt disponibile mai devreme în serie (uplink, impuls). În ceea ce privește mecanica jocului, Call of Duty: Război avansat Este aproape de vederile anterioare.

Call of Duty: Război avansat Versiunea de bază are 13 hărți. Jocul va fi extins de DLC pentru următoarele luni.

Este demn de remarcat un sistem de personalizare extrem de extins de personaj în Multiplayer. Jucătorul va avea peste 2 miliarde de combinații pentru a-și personaliza caracterul.

Jocul are suport pentru tehnologiile servere dedicate, care garantează că modul de joc de rețea va fi mai stabile, datorită posibilității de a conecta la servere, care sunt aproape de jucător.

Call of Duty: Warfare avansate - Cerințe hardware

Call of Duty: Război avansat Acesta este un nou joc de generație, oferind o calitate înaltă a corpului de iluminat grafic, și astfel - cerințele sale hardware nu sunt scăzute. Pentru a vă gândi la începerea computerului, trebuie să aveți echipament de clasă:

Intel Coretm I3-530 2.93 GHz sau AMD Phenomtm II x4 810 2.80 GHz 

6 GB RAM

NVIDIA GeForce GTS 450 1GB sau AMD RADEON HD 5870 Placă grafică 1GB

55 GB de memorie HDD

Windows 7 sau mai noi

Cerințe hardware recomandate Call of Duty: Război avansat

Intel Core i5-2500K 

8 GB RAM

NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB Placă grafică

55 GB de memorie HDD

Windows 7 sau mai noi

Call of Duty: Război avansat A fost foarte cald - gradul mediu pe Metacritic este de 83% în PC, Xbox One și PlayStation 4 versiune. Jocul a fost lansat în versiunea lingvistică poloneză. Prețul pentru versiunea PC este OK. 130 PLN. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu