Principal » Internet » Cafetrena Espresso2017051301

Cafetrena Espresso2017051301

Internet : Cafetrena Espresso2017051301

Cafetran Espresso este un program pentru traducători (CAT), avansat, dar cu o interfață foarte intuitivă. Avantajul său imens este capacitatea de a împărtăși automat documentul tradus în segmente, în conformitate cu traducătorul favorit (linii, propoziții, paragrafe, markeri proprii). În plus, glosarele pot fi construite pentru nevoile proiectului, conținând definiții ușor disponibile ale conceptelor utilizate.

Cafetrena poate oferi traduceri automate de text pe baza memoriei de traducere deja disponibile, Translator Google, Linguee și Binga. În plus, el se poate integra cu serviciile care asociază traducători, cum ar fi TM-Oraș sau Proză. Programul poate fi utilizat pentru a traduce fișiere text individuale sau a unor proiecte mai mari în cazul în care programele SDL TRADEOS, memoq, wordfast și altele, care utilizează formate XLIFF, SDLXLIFF, SDLPPX, MQXLIFF și TXML.

Cafetrena poate deschide fișiere text, precum și Worda, Excel, PowerPoint, LibreOffice 'a, InDesign, Framemaker, AutoCAD și multe altele. De asemenea, se ocupă de documentele PDF,

Cafetrena este disponibilă gratuit cu unele restricții - Glosarul nu poate avea mai mult de 500 de concepte, iar memoria nu poate fi mai mare de 1000 de unități. O licență care elimină aceste restricții poate fi achiziționată în modelul de abonament pentru un an sau unul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu