Principal » Internet » Byton M-Byte: Proiectul impresionant va merge la producție

Byton M-Byte: Proiectul impresionant va merge la producție

Internet : Byton M-Byte: Proiectul impresionant va merge la producție

Pentru majoritatea proiectelor de concepte, mă apropii de distanța mare. De ce? De obicei, proiectele impresionante și anunțurile se schimbă în versiunile de producție sărace și dezamăgitoare sau să nu părăsească faza de proiectare și să lovească fundul sertarului. Cum va fi cu modelul Byton Brand că aveți un ecran imens în loc de un tablou de bord?

Potrivit Byton, SUV-ul electric numit M-Byte, pe care l-am putea vedea pe ultimul târg CES a fost o versiune pregătită pentru producție. Aceasta înseamnă că mașina ar trebui să fie de ceva timp pentru a lovi vânzările rămân practic neschimbate. În cele din urmă, versiunea conceptuală a fost prezentată anul trecut, deci timpul pentru planurile concrete. Potrivit producătorului, va începe producția în China în acest an și începutul anului viitor, M-Byte va merge la SUA, iar pe termen lung, alte piețe.

În forma actuală a Byton M-Byte are două afișaje frontale. Unul destul de standard de 8 inch, plasate direct în fața șoferului, iar al doilea este un ecran de SED gigantic (afișare experiență comună), cu o diagonală de 48 inci. Va supraviețui procesului de producție. Se pare că nu, pentru că Forton are planuri

..

Adăugați un alt ecran!

Poate părea absurd și faptul că mașina a montat o dimensiune a ecranului de 48 de centimetri este impresionantă, dar versiunea de producție a modelului M-Byte Bytoñ poate să apară un alt ecran, de data aceasta plasată în apropierea consolei centrale. Cum va arăta? Potrivit lui Jeff Chung, vicepreședintele brandului Byton, ecranul din partea centrală a consolei va avea parametri similari ca 8-inch plasat de volan, cu diferența că va fi montată pe verticală. Ambele ecrane mai mici vor coopera între ele. În plus, acestea trebuie să faciliteze controlul funcțiilor care vor fi afișate pe ecranul principal SED.

Amazon Alexa într-o interfață de utilizator intuitivă a mașinii Byton.

Ecranul principal sed este împărțit în două secțiuni. Înainte de gama de date și informații despre mașina pentru șofer, secțiunea pasagerilor, la rândul său, este o informație și divertisment dedicat. Jeff Chung promite că software-ul bazat pe Android într-o versiune de producție simplă în utilizare și înțelegere. Desigur, există multe îndoieli că ecranul gigantic din fața ochilor șoferului nu-l va disipa, dar în conformitate cu Chunga, sistemele avansate de control vocal și gesturile vor fi utilizate în modelul M-Byte. Cu toate acestea, nu poate fi ascuns ca ecranul șocat și este impresionant în orice colț, chiar și pentru cele mai informative tehnologii de drivere.

Potrivit estimărilor, Bytoń M-Byte va costa mai puțin de 100 000 de dolari, deci faptul că reușește să se îngroape în astfel de tehnologii avansate este impresionant. Prin urmare, există îndoieli cu privire la viabilitatea mașinii și dacă aceasta poate rezista la rigorile operațiunii pe termen lung. În plus, deoarece totul se bazează pe software-ul și comunicarea cu rețeaua sau după 5-6 ani vor fi încă actualizări și vor fi prezente suport pentru produse care va folosi în mod normal mașina? În prezent, laptopul de 5 ani este considerat "vechi " și înlocuiți-l, de 10 ani practic nu este potrivit pentru muncă și divertisment. Cum va fi cu mașini electronice depuse?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu