Principal » Internet » Clubul Centrului de Afaceri evaluează cele 100 de zile ale Ministerului Digitizării # Brichete

Clubul Centrului de Afaceri evaluează cele 100 de zile ale Ministerului Digitizării # Brichete

Internet : Clubul Centrului de Afaceri evaluează cele 100 de zile ale Ministerului Digitizării # Brichete

Ministerul Digitizării în ultimele 100 de zile a trecut schimbări foarte mari. Transarea departamentului "Administrația " împreună cu resursele umane către Ministerul de Interne și Administrație (Care BCC a postat o lungă perioadă de timp), introducerea unui ordin organizațional (inclusiv preluarea supravegherii în următoarele unități, adică Centrul IT central, Institutul de Comunicare, Institutul de mașini matematice, Institutul de Inovatoare Technik EMAG, rețea de calculatoare științifică și academică - NASK, Centrul de Administrare Digital, Centrul de Proiect Digital Polska și Oficiul de comunicații electronice) sunt doar începutul schimbărilor anunțate de stațiunea în regia ministrului Anna Strażyńska.

Fot. Mc.Gov.EN

În plus față de problemele organizatorice menționate mai sus, aceasta merită o atenție deosebită:

  • Dezvoltarea și subiectul consultărilor sociale ale documentului (// mc.Gov.COM / Știri / Tendințe și Strategic-Action-Action-Servicii-Servicii-Servicii-Computerizare-0) "Direcții strategice de acțiune ale ministrului digitizării în domeniul informatizării serviciilor publice "
  • Adoptarea Legii privind reutilizarea informațiilor din sectorul public (așa-numitele. Actul de reutilizare, care deschide datele pentru cetățeni).
  • preluarea de la fostul Minister al Sistemului Registrele de Stat pentru interior
  • Dezvoltarea ipotezelor de strategie (// mc.Gov.RO / Admitere / Invitație - Consultare-Cable-Cybercures-for-RP) Securitatea cibernetică a Poloniei (documentul acoperit în prezent de consultările sociale)
  • Corectarea ipotezelor și lansarea de noi cercuri ca parte a Programului Operațional Digital Polonez 2014-2020
  • Punerea în funcțiune (în comun, Ministerul Educației Naționale și Naționale) lucrează la introducerea de învățare de programare la școlile poloneze

De o notă specială, este, de asemenea, indicată de Ministerul Digitizării - creșterea eficacității TIC polonez atât în ​​instituțiile UE, cât și imiędzynarodowych. Această modificare a priorităților Ministerului se reflectă în ministrul semnalat de documentul de orientare Anna Streżyńska, dezvoltarea și publicarea sunt planificate pentru următoarele câteva zile.

Aproape 75%. Legile sunt create în Uniunea Europeană, de asemenea în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor. Polonia trebuie să fie un participant activ în acest proces, mai ales dacă este puternic accentuat în ultima vreme de guvern, inovația este de a fi direcția noastră strategică și pe termen lung a dezvoltării.

Sursa: Clubul Centrului de Afaceri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu