Principal » Internet » Furtună - Harta fulgerului

Furtună - Harta fulgerului

Internet : Furtună - Harta fulgerului

Furtună - Harta fulgerului este o aplicație meteorologică neobișnuită. Datorită acestuia, putem urma hărțile meteo curente pentru țara și regiunea noastră, cu includerea specială a hărților furtunoase.

Hărți furtunoase pe ecranul smartphone

Asta le vom vedea pe ecranul principal imediat după începerea cererii. Datele care urmează să fie prezentate pot fi modificate din meniul ascuns din stânga. Cu ajutorul său, vom determina, de asemenea, locația noastră exactă. Hărțile prezentate pot fi aduse mai aproape și se deplasează manual, în plus, legenda apare și pe ecran.

Evenimente meteorologice Notificări

În plus față de informațiile despre furtună, rapelboturile, temperaturile și vântul și satelitul pentru ploaie și zăpadă sunt de asemenea disponibile. Datorită specificității datelor, descărcarea lor durează un moment și poate fi resimțit la pachetele de date mai mici. Din setări, activăm ambele notificări de împingere și audio.

Furtună - Harta fulgerului nu este o aplicație pentru toată lumea. Cu ajutorul ei, nu vom afla într-un mod rapid ceea ce este vremea și ce ne așteaptă mâine. Cu toate acestea, dacă cineva poate folosi hărțile conținute în el, el va obține o metodă simplă de acces la ei. Autorii au tratat foarte bine interfața. În plus, aplicația este gratuită și nu conține anunțuri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu