Principal » Internet » Burn2.5.1

Burn2.5.1

Internet : Burn2.5.1

Burn este gratuit și foarte simplu de utilizat un instrument de înregistrare CD și DVD.

În ciuda simplității sale, arderea are mari oportunități. Vă permite să creați și să vă ardeți propriile compilații care conțin date, muzică sau clipuri video. Doar selectați fișiere individuale sau directoare întregi sau trageți-le și lăsați-le în fereastra programului și puteți începe înregistrarea sau păstrarea imaginii discului în format ISO. În plus, arderea automat convertește fișierele muzicale și videoclipurile, permițându-vă să ardeți CD-uri audio și video și DVD-uri, de asemenea cu un meniu interactiv, datorită temelor pregătite gata făcute.

Din preferințele programului, puteți schimba mai mulți parametri, de ex. Înregistrarea calității, lungimea pauzelor între melodii sau alegeți o temă pentru DVD. De asemenea, programul vă permite să copiați discuri și să ardeți imagini pe disc, în timp ce le puteți înregistra în formatul potrivit pentru Mac, PC sau Universal, pentru ambele platforme.

Programul a fost dezvoltat pentru o lungă perioadă de timp, dovedit, solid și fiabil. Pe site-ul autorului există, de asemenea, o versiune pentru procesoarele PPC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu