Principal » Gaming » Bundle, sau seturi de jocuri pentru care plătiți pentru cât doriți!

Bundle, sau seturi de jocuri pentru care plătiți pentru cât doriți!

Gaming  : Bundle, sau seturi de jocuri pentru care plătiți pentru cât doriți!

Acțiunea umilă a pachetului a fost mare pentru tendința jucătorilor în împărtășirea jocurilor pentru mici, practic orice taxă. Pe mai multe site-uri web există mai multe acțiuni sau mai multe zile în care putem cumpăra jocuri de dolar. Cum funcționează? 

Pioneerul a fost un pachet umil, cu maximum plătiți cât doriți. Acest lucru a însemnat că creatorii pregătesc o ofertă de jocuri independente, care a fost pe site pentru 14 zile. Fiecare utilizator ar putea plăti cât de mult a dorit - 1 Cent sau $ 100.  Suma a fost arbitrară, dar de fiecare dată când a primit același lucru: cheile pentru abur, desur și ocazia de a descărca jocul fără DRM. Cu timpul, acțiunea a evoluat - suma minimă este de 1 dolar pentru a primi coduri de aburi. Dacă nu vă pasă de conectarea la acest serviciu, le puteți cumpăra chiar și pentru 1 cent. De obicei, oferta este formată din două segmente: o parte din jocuri poate fi deblocată după depășirea depozitului mediu, care cel mai adesea oscilează la granița de 4 - 5 dolari. 

Banii colectați ca parte a campaniilor sunt distribuite între organizatorii de acțiuni, dezvoltatorii de jocuri și organizațiile caritabile. Divizia de bani din donarea dvs. depinde de dvs. - puteți specifica fermoarul pe care-l reprezintă câțiva bani pentru un anumit scop. Puteți efectua o tranzacție în pachetul umil prin Paypal sau un card de credit. Accesul la joc este instantaneu. 

Popularitatea acțiunilor Humbil Bundle a cauzat o mulțime de multe site-uri similare care oferă jocuri pe aceleași principii sau similare - cu o sumă minimă determinată individual sau de depozitul mediu al utilizatorului. India Royale, Bundle Stars și India Gala includ India Royale, Bundle Stars și India Gala. Merită să le verificați din când în când în căutarea unor jocuri interesante.

Recomandat
Lasă Un Comentariu