Principal » Internet » Construiți: Ziua 3 - Securitate și Windows pentru a merge

Construiți: Ziua 3 - Securitate și Windows pentru a merge

Internet : Construiți: Ziua 3 - Securitate și Windows pentru a merge

În a treia zi a conferinței construi 2011 am fost menționați siguranța și ferestrele pentru a merge. De asemenea, am aflat despre funcțiile ascunse în Windows 8.

Windows 8 pregătit este să conțină o serie de noi garanții care vor oferi o protecție suplimentară utilizatorilor. Microsoft depinde în special de eliminarea amenințărilor de pe Internet. Prin urmare, pe măsură ce citim pe blogul companiei, Windows Defender va fi reîmprospătată pentru protecția împotriva malware-ului (viruși, viermi, roboți și rootkits). Defender va detecta amenințările în timp real, va fi, de asemenea, echipat cu filtre suplimentare. În plus, operațiunea generală a cererii de a utiliza numai 4% din lucrările de procesor va fi îmbunătățită. Va reduce, de asemenea, durata de viață a bateriei în laptop-uri cu Windows Defender.

Microsoft anunță alte instrumente de protecție a calculatorului, precum și o cooperare strânsă cu companiile de securitate. Un element important va fi reîmprospătat SmartScreen, care va fi mai strâns integrat cu Internet Explorer. Windows 8 va verifica aplicațiile și link-uri bazate pe o bază reputație. Un clip video cu prezentarea noilor idei de securitate și Microsoft poate fi vizualizat pe site-urile Web YouTube.

Un alt mesaj important furnizat în timpul construirii 2011 este Windows pentru a merge. Sub acest nume ascunde un instrument pentru a rula instanța de sistem personalizată direct de pe un dispozitiv USB pe orice computer. Microsoft dorește să vă adreseze soluția în principal la afaceri, dar utilizatorii individuali vor fi de asemenea utilizați. Pentru a utiliza sistemul, tot ce trebuie să faceți este să conectați dispozitivul la niciun PC. Windows se va gestiona USB 2.0 și 3.0.

În cele din urmă, o mână de știri în Windows 8, care nu a fost informată în prima zi a conferinței. Există mai mult de 300. Includerea, printre altele, munca prelungită a bateriei, activarea OEM, funcția Printto, autentificarea Wi-Fi în hotspoturi, mecanismul de actualizare automată, sistemul de notificare sau istoricul notificării. Cu o listă completă de modificări pe care le puteți face cunoștință aici, și va crește cu siguranță ca utilizatorii vor descoperi noi modificări în Windows 8.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu